Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνάντηση του Νίκου Ζυγά με τις αντιδημάρχους Μαρία Γαβαλά και Αθηνά Παμπουκίδου

Συνάντηση του Νίκου Ζυγά με τις αντιδημάρχους Μαρία Γαβαλά και Αθηνά Παμπουκίδου

Συνάντηση είχε ο Νίκος Ζυγάς με τις αντιδημάρχους Αθλητισμού  & Νέας Γενιάς Μαρία Γαβαλά και Πολιτισμού Αθηνά Παμπουκίδου. Ο κύριος Ζυγάς έκανε την παρακάτω ανάρτηση για τις συναντήσεις στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Ολοκληρώνοντας (για πριν το καλοκαίρι) τις ενημερωτικές συναντήσεις μου με τις αντιδημαρχίες του Δήμου μας (ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ) που σκοπό είχαν:

  • Την άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για την πορεία του Δήμου μας
  • Την επαφή με τους εργαζόμενους του Δήμου μας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν
  • Την κριτική αλλά και ουσιαστική παρέμβασή μας στο παραγόμενο έργο προς όφελος της Πόλης και των Πολιτών

επισκέφθηκα στις 27/05/2022 την αντιδημαρχία Αθλητισμού  & Νέας Γενιάς και την αντιδημαρχία Πολιτισμού όπου συζητήσαμε και προσεγγίσαμε θέματα της αρμοδιότητάς τους. Ειδικότερα:

  Με την κα Γαβαλά Μαρία, αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, κουβεντιάσαμε τις δυνατότητες του Δήμου μας για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού προς όφελος των πολιτών μας, τις δυνατότητες αξιοποίησης των υποδομών που διαθέτει ο Δήμος μας  και τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν για την επίτευξη των στόχων. Ιδιαίτερος προβληματισμός αναπτύχθηκε τόσο για τη διαχείριση των αθλητικών χώρων και τη χρησιμοποίησή τους από άλλους φορείς όσο και για τη συντήρησή τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κυριότητα των χώρων και τη διεκδίκησή τους αλλά και  την αδειοδότησή τους.

  Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κα Μπαλάσκα Παναγιώτα, προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης  Αθλητικών Χώρων, για την λεπτομερή και επαγγελματική ενημέρωση όσο αφορά την διαχείριση των αθλητικών χώρων αλλά και για την ξενάγηση και παρουσίαση του δημοτικού γυμναστηρίου της Κολοκοτρώνη. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον επαγγελματισμό των διοικητικών στελεχών μας.

 Με την κα Παμπουκίδου Αθηνά, αντιδήμαρχο Πολιτισμού, αφού με ενημέρωσε για το καλοκαιρινό πρόγραμμα  των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου μας, αναλύσαμε τις προοπτικές του Δήμου μας για σύνδεσή του με το πολιτιστικό γίγνεσθαι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Προσεγγίσαμε ιδιαίτερα τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να αναδειχθεί ο παραγόμενος πολιτιστικός πλούτος  από τους πολίτες μας και αναζητήσαμε λύσεις για τις δυνατότητες αποτύπωσης της πολυμορφίας του πολιτισμού μας.

Επόμενη συνάντηση με την αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος».

Συνάντηση του Νίκου Ζυγά με τους αντιδημάρχους Χρήστο Δεμερτζή και Λαφαζανίδη Νέστωρα
Συνάντηση του Νίκου Ζυγά με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Πεσματζόγλου Δεβετζή Φωτεινή
Συνάντηση του Νίκου Ζυγά με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Κώστα Αμανατιάδη
Συνάντηση του Νίκου Ζυγά με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ