Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ ικέτης αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου

Ο ικέτης αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου

«Είναι ντροπή να παίρνουμε τηλέφωνα κι ο αρχιμουσικός να μην απαντάει», είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου Γιώργος Σταυρίδης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 30ης Μαρτίου 2022. Έβγαλε και πολλές άλλες κορώνες ο κύριος Σταυρίδης για τον αρχιμουσικό. Μέχρι που έφτασε να πει ότι τον ικέτευε. Έκανε ότι μπορούσε ο κύριος Σταυρίδης για να αποδομήσει τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής, να τον παραστήσει ως ανεύθυνο και για να του φορτώσει τις ευθύνες της διοίκησης Μανδαλιανού.

Φυσικά αυτά που δεν είπε ο κύριος Σταυρίδης, όπως δεν τα είπαν ούτε ο δήμαρχος ούτε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, ήταν ότι ο αρχιμουσικός ήταν χωρίς σύμβαση από τις 15 Οκτωβρίου 2021, ότι είχε κάνει χωρίς σύμβαση και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021, ότι του είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021 ότι θα λυθεί το ζήτημα της σύμβασής του και ότι πέντε μήνες μετά παρέμενε χωρίς σύμβαση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022.

Μεταξύ των άλλων δακρύβρεχτων που είπε ο κύριος Σταυρίδης και λίγο έλλειψε να τον πιστέψουμε, είπε πως καλούσε επί δύο ημέρες στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε ο αρχιμουσικός. Τι δεν είπε ο κύριος Σταυρίδης, όπως δεν είπαν ούτε ο δήμαρχος, ούτε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών που καταλάσπωσαν τον αρχιμουσικό; Δεν είπαν ότι τηλεφώνησαν στον αρχιμουσικό για να κάνει εκτός σύμβασης την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021, κατόπιν του τηλεφώνησαν για να παίξει η Φιλαρμονική τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ενώ συνέχιζε να είναι εκτός σύμβασης και έπειτα του τηλεφώνησαν για να συμμετάσχει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022 στις αρχές του Μαρτίου ενώ επί πέντε μήνες δεν του έκαναν σύμβαση.

Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού αντί να δουλέψει για το δήμο, αφού πρώτα δημιουργεί προβλήματα κατόπιν επιλέγει να πει αβάσιμα πράγματα κατηγορώντας άλλους για να διώξει την ευθύνη από πάνω της. Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού σπίλωσε αδίστακτα τον αρχιμουσικό προκειμένου να φανεί η ίδια αθώα περιστερά. Δυστυχώς αυτά ήταν το Ήθος και το Όραμα για τα οποία μιλούσε η Νέα Πνοή για να γίνει διοίκηση.

Κιμ. Ο.

Άλλο ένα μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα της διοίκησης Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ