Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΉταν αργόμισθοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές την περίοδο της πανδημίας;

Ήταν αργόμισθοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές την περίοδο της πανδημίας;

Επειδή η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού, λανσάρει νέα ήθη χαρακτηρίζοντας αργόμισθο τον αρχιμουσικό του δήμου επειδή πληρωνόταν χωρίς να δουλεύει κατά την περίοδο της πανδημίας, αναρωτιόμαστε εάν χαρακτηρίζονται ως αργόμισθοι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κατά την περίοδο της πανδημίας που τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν υπήρχε τηλεκπαίδευση.

Με βάση τη λογική της διοίκησης του δήμου που θεωρεί πως ο αρχιμουσικός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες του στο δήμο χωρίς να πληρώνεται αφού κατά την περίοδο της πανδημίας ήταν αργόμισθος, αναρωτιόμαστε αν το ίδιο ζητάει το κράτος από τους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς.

Αναρωτιόμαστε τι λέει ο τοπικός Διδασκαλικός Σύλλογος και η τοπική ΕΛΜΕ για τις πρωτοφανείς αυτές κουβέντες της διοίκησης Μανδαλιανού σε βάρος του αρχιμουσικού. Προπαντός αναρωτιόμαστε τι λέει ο τοπικός Διδασκαλικός Σύλλογος για τα όσα είπε για τον αρχιμουσικό ο πρώην πρόεδρός του και νυν αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης. Αναρωτιόμαστε τι λένε ο τοπικός Διδασκαλικός Σύλλογος και η τοπική ΕΛΜΕ για τα μέλη τους που είναι και μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού, τα οποία στήριξαν αυτήν την φρασεολογία για τον αρχιμουσικό συνάδελφό τους εκπαιδευτικό.

Κ. Τσ.

ΥΓ. Ο αρχιμουσικός, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα», διευκρίνισε πως, κατά τις περιόδους που μέσα στην πανδημία είχε σύμβαση με το δήμο, εργαζόταν με τηλεκπαίδευση.

Συμπεριφέρονται και στους υπόλοιπους επιμορφωτές όπως στον αρχιμουσικό της φιλαρμονικής;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ