Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠάρτε τον στο γάμο σας το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να σας πει...

Πάρτε τον στο γάμο σας το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να σας πει «και του χρόνου»!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι ένα πρόσωπο που πρέπει οπωσδήποτε να καλέσετε στο γάμο σας αν θέλετε αντί να σας ευχηθεί να ζήσετε και να ευτυχήσετε, να σας ευχηθεί «και του χρόνου»!!

Δούλεψε ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2019 χωρίς να έχει σύμβαση με το δήμο Κορδελιού Ευόσμου κάνοντας εξυπηρέτηση. Έκανε ακριβώς το ίδιο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2021. Ο δήμαρχος, πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2021, του υποσχέθηκε ότι θα διευθετηθεί το θέμα της σύμβασής του, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Ήρθε η 25η Μαρτίου του 2022 και ακόμη ο αρχιμουσικός δεν είχε σύμβαση.

Ο κύριος δήμαρχος, που είχε υποσχεθεί στον αρχιμουσικό ότι θα διευθετηθεί η σύμβασή του, τον κάλεσε στο τηλέφωνο πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2022 για να του ζητήσει και πάλι να παρελάσει ενώ για ακόμα μία φορά επί διοίκησης «Νέας Πνοής» δεν είχε σύμβαση με το δήμο κι ενώ είχαν περάσει πέντε μήνες που ήταν χωρίς σύμβαση.

Ο δήμαρχος αυτό που είχε να πει στον αρχιμουσικό μετά την άρνηση του τελευταίου να συμμετάσχει για ακόμα μια φορά στην παρέλαση χωρίς να έχει σύμβαση με το δήμο, ήταν «καλή σταδιοδρομία». Κατόπιν βρήκε και έφερε ξένους μουσικούς για να κάνουν την παρέλαση. Αυτό ήταν το ευχαριστώ του δημάρχου στον αρχιμουσικό που τόσες φορές προσέφερε στο δήμο χωρίς να είναι υπάλληλός του. Κι όχι μόνο αυτό. Για ευχαριστώ η διοίκησή του απηύθυνε και όλα εκείνα τα αχαρακτήριστα περί αργομισθίας.

Πάρτε τον λοιπόν το δήμαρχο στο γάμος σας να σας πει «και του χρόνου». Αν δεν θέλετε το δήμαρχο πάρτε κάποιον από τη διοίκησή του στο γάμο σας. Κι εκείνος «και του χρόνου θα σας πει». Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα μέλος της διοίκησης να πει ότι τα όσα ακούστηκαν σε βάρος του αρχιμουσικού και των εκτελεστών της Φιλαρμονικής ήταν άδικα.

Κιμ. Ο.

Ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Κορδελιού Ευόσμου απαντάει σε όλους και για όλα
Σ’ αυτό το αχούρι μετέφεραν τη Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Η Φιλαρμονική δεν έχει αρχιμουσικό από τις 15 Οκτωβρίου του 2021!
Η καταστροφή της Φιλαρμονικής είναι κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού
Άλλο ένα μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα της διοίκησης Μανδαλιανού
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ