Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟχυρωματικά έργα κατασκευάζουν τα ΕΛΠΕ…

Οχυρωματικά έργα κατασκευάζουν τα ΕΛΠΕ…

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα ΕΛΠΕ κατασκευάζουν οχυρωματικά έργα, έντρομα από τη δήλωση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Σωτηράκη, ότι τόσο ο δήμαρχος όσο και ο ίδιος θα δείξουν μηδενική ανοχή απέναντί τους.

Τα ΕΛΠΕ, με βάση πληροφορίες ότι η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ξεθάβει τα δίκρανα του ΘΕΠΑΝ, προσπαθούν να θωρακίσουν τις εγκαταστάσεις τους γιατί ξέρουν ότι αφού το δήλωσε ο Κώστας Σωτηράκης κοντοζυγώνει η ώρα της εφόδου.

Θα επιτεθεί η διοίκηση του δήμου με δίκρανα εδάφους εδάφους βρίσκοντας τα ΕΛΠΕ σε στιγμή που ψάχνουν να κρυφτούν έντρομα από τις δηλώσεις του Κώστα Σωτηράκη ή για να εξασφαλίσει μια γρήγορη νίκη θα επιτεθεί και με δίκρανα αέρος εδάφους;

Η διοίκηση του δήμου μάλλον, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, θα επιτεθεί στα ΕΛΠΕ με λόγια εδάφους εδάφους και αέρος εδάφους. Έτσι πιθανώς οι πληροφορίες για οχυρωματικά έργα να είναι λανθασμένες, αφού αυτό που θα χρειαστούν τα ΕΛΠΕ είναι πλεξιγκλάς από τα σάλια που θα παράξουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της διοίκησης. Τέτοια πλεξιγκλάς θα χρειαστούμε όλοι καθώς πηγαίνουμε στις εκλογές. Ας μας κάνουν μια χορηγία τα ΕΛΠΕ.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ