Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελεσίγραφο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στα ΕΛΠΕ για μηδενική ανέχεια

Τελεσίγραφο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στα ΕΛΠΕ για μηδενική ανέχεια

«Το θέμα της δυσοσμίας δυστυχώς είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό. Προχθές είχανε μία σύσκεψη στο δημαρχείο. Δεν τελειώσαν τα έργα όπως είχαν πει τα ΕΛΠΕ το καλοκαίρι, στο Περιφερειακό Συμβούλιο που είπαν τότε θα τελειώσουν. Δεν τελειώσαν ακόμα. Ο δήμαρχος προχθές τους έστειλε τελεσίγραφο, απ’ ό,τι ξέρω, δεν ήμουν στη σύσκεψη, ότι εάν δεν τελειώσετε τα έργα θα υπάρχουν κινητοποιήσεις. Τουλάχιστον στη σύσκεψη που έγινε. Πιστεύω ότι θα πρέπει, εάν δεν τελειώσουν τα έργα, αυτό που είπε κι ο δήμαρχος να υπάρχει μηδενική ανέχεια. Μηδενική ανέχεια προς τα ΕΛΠΕ».

Τα παραπάνω είπε σε συνέντευξή του στο «politic.gr» ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης. Είμαστε σίγουροι ότι οι κύριοι Μανδαλιανός και Σωτηράκης θα δείξουν και μηδενική ανέχεια και μηδενική φτώχεια και μηδενική ένδεια και μηδενική πενία και μηδενική απορία προς τα ΕΛΠΕ, γιατί μηδενική ανοχή δεν πρόκειται να δείξουν αφού δυόμιση χρόνια τώρα ανέχονται τα ΕΛΠΕ και προκαλούν τη νοημοσύνη των κατοίκων του δήμου με κουβέντες περί υποκειμενικών μυτών που αντιλαμβάνονται έντονα τη δυσοσμία, περί νέων μετρήσεων για να διαπιστωθεί εάν συνεχίζει να είναι έντονη η δυσοσμία και περί καλυτέρευσης της κατάσταση.

Πέραν όμως της μηδενικής ανέχειας, ο κύριος Σωτηράκης είπε και κάτι πολύ σημαντικό. Ότι τα ΕΛΠΕ δεν έχουν ολοκληρώσει τα έργα που έπρεπε να είχαν ολοκληρώσει μέχρι το καλοκαίρι. Τότε ο κύριος δήμαρχος ποια έργα είχε δει με τα μάτια του και θέλει εδώ και περίπου ένα χρόνο να κάνει νέες μετρήσεις για τη δυσοσμία; Δηλαδή ενώ δεν είχαν τελειώσει τα έργα περιορισμού της δυσοσμίας και ενώ η δυσοσμία συνεχίζει να μαστίζει το δήμο, ο δήμαρχος ήθελε να κάνει νέες μετρήσεις για να φανεί εάν η δυσοσμία είναι έντονη; Δηλαδή η διοίκηση Μανδαλιανού μας δουλεύει κανονικά; Ή θα βγούνε πάλι ο κύριος Σωτηράκης και ο κύριος δήμαρχος να πούνε ότι δεν καταλάβαμε τι ήθελαν να πουν;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ