Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΞέθαψε τα δίκρανα του ΘΕΠΑΝ ο αντιδήμαρχος Επικουρικών Υπηρεσιών

Ξέθαψε τα δίκρανα του ΘΕΠΑΝ ο αντιδήμαρχος Επικουρικών Υπηρεσιών

Ο αντιδήμαρχος Επικουρικών Υπηρεσιών ξέθαψε τα δίκρανα του ΘΕΠΑΝ, εκείνα τα δίκρανα με τα οποία έλεγε ότι ο Μπαλτάς θα καταλάβει το ΘΕΠΑΝ γιατί αυτό κατά τη γνώμη του δεν ήταν του δήμου και όποιος έλεγε ότι ο δήμος έπρεπε να το υπερασπιστεί ήταν όχλος με δίκρανα και τσουγκράνες.

Τώρα που το ΘΕΠΑΝ είναι τελικά δημοτικός χώρος και βρέθηκαν τα έγγραφα που το αποδεικνύουν, ενώ τόσον καιρό τα έγγραφα είχαν γίνει αντικείμενο της αρχαιολογικής σκαπάνης, ο αντιδήμαρχος Επικουρικών Υπηρεσιών, που το αντικείμενό του είναι να βοηθάει τους άλλους αντιδημάρχους με τις γνώσεις του, ξεθάβει τα δίκρανα του ΘΕΠΑΝ για να αντιμετωπίσει τη δυσοσμία!

Τώρα θυμήθηκε και τη δυσοσμία. Πήγε μάλιστα στο Κορδελιό ξημερώματα και διαπίστωσε τα χάλια που περιγράφουν οι κάτοικοι. Δυόμιση χρόνια κόντεψαν να μας τρελάνουν κατηγορώντας τις υποκειμενικές μύτες μας ότι ήταν υπερβολικά ευαίσθητες. Τώρα διαπίστωσαν οι μύτες τους το ίδιο που διαπιστώνουν τόσον καιρό και οι δικές μας.

Πάντως θυμήθηκε τη δυσοσμία και, προκειμένου να σώσει το δήμο από αυτήν, ξεθάβει τα δίκρανα του ΘΕΠΑΝ (σαν να λέμε το τσεκούρι του πολέμου). Σε επόμενη συνέντευξή του μπορεί να τον ακούσουμε να δηλώνει: «Στη Μόσχα αδελφοί μου, στη Μόσχα»! Ή στα ΕΛΠΕ! Τι σημασία έχει; Ας γίνει και μία παρέμβαση στον Τσέχωφ! Σιγά το πράγμα.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ