Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ αμετροέπεια της διοίκησης Μανδαλιανού όλο και μεγαλώνει

Η αμετροέπεια της διοίκησης Μανδαλιανού όλο και μεγαλώνει

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Μαρτίου 2022, στελέχη της διοίκησης του δήμου κατηγόρησαν δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και δημοσιογράφους για τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τα ποντίκια που κυκλοφορούσαν στην οδό Αντώνη Τρίτση. Έφτασε αντιδήμαρχος να κατηγορήσει δημοσιογράφο για στημένο άρθρο. «Ο δήμος μας δυσφημίστηκε με ένα καθαρά στημένο άρθρο», είπε ο αντιδήμαρχος, ενώ συνέχισε λέγοντας πως είδε στο ρεπορτάζ έναν ποντικό ενώ μιλούσαν για χαμό από ποντίκια. Ο αντιδήμαρχος ολοκλήρωσε την κουβέντα του χαρακτηρίζοντας το γεγονός απαράδεκτο και συκοφαντικό για το δήμο.

Η αμετροέπεια της διοίκησης Μανδαλιανού όλο και μεγαλώνει. Επιτίθενται με τέτοιους χαρακτηρισμούς στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν έκαναν κανένα ρεπορτάζ για τα κατορθώματα της διοίκησης του δήμου όσον αφορά το ΘΕΠΑΝ και τη χορηγία της ELPEDISON. Προτιμάει ο κύριος αντιδήμαρχος να αφήσουν τα ποντίκια και να αναδείξουν την ψήφο του σχετικά με το ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο;

Η διοίκηση Μανδαλιανού επί ένα ολόκληρο χρόνο έκανε πως δεν καταλαβαίνει ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο. Η διοίκηση Μανδαλιανού με πρώτο το δήμαρχο επί ένα χρόνο έψαχνε και δεν έβρισκε στοιχεία ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο. Η διοίκηση Μανδαλιανού κόντεψε να χάσει δημοτική περιουσία στο κέντρο του δήμου αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ και δεν την έχασε μόνο γιατί κινητοποιήθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Αυτή η διοίκηση με αυτή τη συμπεριφορά όσον αφορά το ΘΕΠΑΝ, αυτή η διοίκηση η οποία έλαβε χορηγία από τον όμιλο ΕΛΠΕ κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην λαμβάνονται χορηγίες από τον όμιλο μέχρι την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας, αυτή η διοίκηση που δεν δίνει λογαριασμό στο Δημοτικό Συμβούλιο για το αν ενέγραψε τη χορηγία στα βιβλία του δήμου, αυτή η ίδια διοίκηση τολμάει και μιλάει για στημένα άρθρα. Αν δεν είναι αυτό αμετροέπεια τότε τι είναι;

Δεν φταίει όμως η διοίκηση του δήμου. Φταίει η συντριπτική πλειονότητα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που καμία αναφορά δεν έκαναν στους απαράδεκτους χειρισμούς της διοίκησης Μανδαλιανού και για το ΘΕΠΑΝ και για τη χορηγία της ELPEDISON κι έτσι η διοίκηση του δήμου μπορεί να το ρίχνει ενίοτε στον καλαματιανό, να μιλάει για συκοφαντίες και να τραγουδάει τραγούδια για στημένα περί ποντικών άρθρα.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ