Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ απίστευτη απάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για το παραλιακό μέτωπο και...

Η απίστευτη απάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για το παραλιακό μέτωπο και το στρατόπεδο Ζιάκα

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης  Μαρτίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Μπαλτάς, ρώτησε γιατί ο δήμος μας έχει αποκλειστεί από τις πρωτοβουλίες για το παραλιακό μέτωπο, από ένα έργο που θα αλλάξει την εικόνα της εισόδου της δυτικής Θεσσαλονίκης. «Αυτό πρέπει να αλλάξει και σ’ αυτό το πλαίσιο πρέπει να δούμε ένα ζήτημα με το οποίο δεν έχει ασχοληθεί η διοίκηση και είναι το στρατόπεδο Ζιάκα, το οποίο μπορεί να είναι γέφυρα του δήμου με το υπόλοιπο παραλιακό μέτωπο» επεσήμανε ο κύριος Μπαλτάς και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του για το θέμα τονίζοντας ότι «Δεν μπορεί για την εικόνα της δυτικής Θεσσαλονίκης ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας να μην έχει λόγο και προτάσεις»

«Λύσαμε τα δικά μας προβλήματα κύριε Μπαλτά και θα δούμε το παραλιακό μέτωπο. Λύσαμε όλα τα τοπικά προβλήματα και θα πάμε για το παραλιακό μέτωπο μέσω του στρατοπέδου Ζιάκα το οποίο ξέρετε ότι δεν υπάγεται σ’ εμάς. Νομίζω ότι υπάρχει στο ΤΑΙΠΕΔ και στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και είναι αντικείμενο διαμάχης. Δυστυχώς δεν  μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αν δεν ξεκαθαρίσει».

Τα παραπάνω τραγικά ήταν η απάντηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού στο Θοδωρή Μπαλτά. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας, δεν έχει λόγο και δεν θέλει να έχει για το παραλιακό μέτωπο και τη δυτική είσοδο της πόλης γιατί δεν έλυσε πρώτα τα δικά του προβλήματα! Πώς να τα λύσει; Με διοίκηση Μανδαλιανού δεν θα τα λύσει ποτέ, όταν ο δήμαρχος αντί να κάνει ενέργειες για να «ξεκαθαρίσει» το στρατόπεδο Ζιάκα κάνει δηλώσεις ότι ανήκει αλλού και ξεχρεώνει.

Αλλά τώρα τι καθόμαστε και σχολιάζουμε; Ο δήμαρχος διαπίστωνε με σιγουριά ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο και η παράταξή του ψήφιζε ότι δεν ανήκει στο δήμο ενώ ανήκει στο δήμο και θα πάει ο συγκεκριμένος δήμαρχος να διεκδικήσει το στρατόπεδο Ζιάκα;! Ανέκδοτα λέει ο Μπαλτάς, ανέκδοτα λέει και η «Αγκίδα».

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ