Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ"Κάθε ψήφος στον Μανδαλιανό είναι ψήφος στην..."

“Κάθε ψήφος στον Μανδαλιανό είναι ψήφος στην…”

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Η διοίκηση του δήμου είναι απέναντι στους κατοίκους στο θέμα της δυσοσμίας»:

«”Κάθε ψήφος στον Μανδαλιανό είναι ψήφος στην…”

Πολιτικά στελέχη και ενεργοί πολίτες που συναντήθηκαν πρόσφατα και συζήτησαν τις εξελίξεις στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, αναφέρθηκαν και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος αλλά και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η διοίκηση Μανδαλιανού να επιλύσει αυτά τα προβλήματα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν υπάρχει διάθεση αυτά τα προβλήματα να λυθούν, όσο ο δήμαρχος έχει άμεσα ή έμμεσα συνεργασίες με αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα.

Πρόσφατα ξανά, είδαν το φως της δημοσιότητας έγγραφα που δείχνουν την στάση που κράτησαν συγγενικά πρόσωπα των σημερινών διοικούντων για το θέμα του ΘΕΠΑΝ, όπου υπάρχει εσκεμμένη καθυστέρηση, ώστε όπως λένε να χαθεί η δημόσια περιουσία για να την καρπωθεί η Μητρόπολη, από την οποία ο Μανδαλιανός και η διοίκηση του (όπως ειπώθηκε και σε τηλεοπτική εκπομπή από ενεργό πολίτη) προσδοκά ψήφους!!

Αυτά και πολλά άλλα θα τα πουν ονομαστικά στις εκλογές με έντυπα και βίντεο που θα κυκλοφορήσουν και θα αναρτηθούν χορηγούμενα στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να τα δει όλος ο κόσμος. Μάλιστα μεγάλος πολιτικός παράγοντας εν ενεργεία της σημερινής κυβέρνησης που βρέθηκε στην συνάντηση, με εμπειρία σε εκλογές, τους πρότεινε να εκδώσουν δικό τους έντυπο και να το διανέμουν δωρεάν δύο φορές τη βδομάδα σε όλο τον δήμο, με ολοσέλιδες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών που κορόιδεψαν τους πολίτες μιλώντας για αξιοκρατία, όπως πχ. κάποιοι Αντιδήμαρχοι της σημερινής διοίκησης που έβαλαν σε δημοτικές δουλειές συγγενικά τους πρόσωπα.

Τίποτα, είπαν, δεν θα μείνει κρυφό, όλα θα ακουστούν και θα μάθουν οι πολίτες πόρτα-πόρτα αν χρειαστεί. Μάλιστα έπεσαν και προτάσεις στο τραπέζι τι σύνθημα θα κατεβάσουν. Επειδή τα πεπραγμένα όμως της “Νέας Πνοής με Ήθος και Όραμα” είναι πολλά αποφασίσθηκε το σύνθημα κάθε φορά να είναι και διαφορετικό, δηλ: “Κάθε ψήφος στον Μανδαλιανό είναι ψήφος στην….”. Άλλωστε τα στοιχεία που έχουν μιλούν από μόνα τους. Ειδικές ξεχωριστές αναφορές θα κάνουν στους Σοσιαλιστές και όταν στην συζήτηση μίλησαν για τον σοσιαλισμό τους όλοι έσκασαν στα γέλια!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και δεν θα πλήξουμε και θα γελάσουμε πολύ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ