Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΘα λειτουργήσει το 24ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου το Σεπτέμβριο;

Θα λειτουργήσει το 24ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου το Σεπτέμβριο;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Φεβρουαρίου 2022, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης ρώτησε εάν έγινε η διάνοιξη της οδού που πρέπει να γίνει στην είσοδο του νεόχτιστου 24ου δημοτικού σχολείου Κορδελιού Ευόσμου και αν αυτό θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Επίσης ρώτησε αν ο δήμος είναι έτοιμος με τον εξοπλισμό του σχολείου.

Ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης στη δική του τοποθέτηση ζήτησε να δηλώσει η διοίκηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το 24ο δημοτικό σχολείο το Σεπτέμβριο θα ανοίξει και θα λειτουργήσει.

Ο τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και νυν αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ, Νέστορας Λαφαζανίδης, απάντησε στους κυρίους Αλεξανδρίδη και Ναθαναηλίδη ότι μέχρι τα μέσα ή το τέλος του καλοκαιριού η οδός θα έχει διανοιχθεί και ότι το σχολείο θα μπορεί να λειτουργήσει. Όσον αφορά τον εξοπλισμό του σχολείου, ο κύριος Λαφαζανίδης είπε ότι γι’ αυτό δεν μπορεί να απαντήσει γιατί αυτό είναι θέμα της αντιδημαρχίας Παιδείας.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, είπε ότι ο περιβάλλοντας χώρος του 24ου δημοτικού είναι ένα αγκάθι. Ο κύριος Σωτηράκης μίλησε για τις μελέτες και για τα σχετικά έργα που θα γίνουν. Δεν απάντησε όμως ξεκάθαρα, όπως έκανε ο κύριος Λαφαζανίδης, ότι ο δρόμος θα είναι έτοιμος το Σεπτέμβριο προκειμένου να λειτουργήσει το 24ο δημοτικό.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι το 24ο δημοτικό σχολείο είναι έτοιμο και έχει απομείνει μόνο ο αύλιος χώρος που θα ολοκληρωθεί την άνοιξη.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ