Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜαρία Πασχαλίδου: Πολλά παράπονα των δημοτών για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας...

Μαρία Πασχαλίδου: Πολλά παράπονα των δημοτών για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ευόσμου

Η Μαρία Πασχαλίδου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, αναφέρθηκε σε δημότη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο οποίος τηλεφώνησε στο δήμο και ζήτησε πληροφορίες για τον κατ’ οίκον εμβολιασμό. Ο υπάλληλος που του απάντησε τον παρέπεμψε στο τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και από εκεί του είπαν ότι ο δήμος δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό και τον παρέπεμψαν στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, με το οποίο ο δημότης δεν μπόρεσε να μιλήσει ποτέ τηλεφωνικώς αφού δεν μπορούσε να πιάσει γραμμή.

Ο δημότης, σύμφωνα με την αναφορά της Μαρίας Πασχαλίδου, απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, από το οποίο του απάντησαν αμέσως και τον εξυπηρέτησαν. Η Μαρία Πασχαλίδου τόνισε ότι δυστυχώς και πολλοί υπάλληλοι του δήμου εξυπηρετούνται από το Κέντρο Υγείας Διαβατών, παρότι η ενημέρωση προς τους δημοτικούς συμβούλους ήταν ότι το Κέντρο Υγείας Ευόσμου συνεργάζεται με το δήμο. Η κυρία Πασχαλίδου επεσήμανε ότι το Κέντρο Υγείας Ευόσμου δεν εξυπηρετεί γενικώς καλά τους δημότες και όχι μόνο σε θέματα εμβολιασμού και covid-19. «Δεν ξέρω τι φταίει, δεν ξέρω πως είναι η λειτουργία του και τι εσείς κάνατε σαν διοίκηση για το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας. Ο κόσμος πάντως έχει πάρα πάρα πολλά παράπονα», ολοκλήρωσε την αναφορά της στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου η Μαρία Πασχαλίδου.

Ο κύριος δήμαρχος απάντησε ότι θα δει το ζήτημα των κατ’ οίκον εμβολιασμών, γιατί ο ίδιος νομίζει ότι «ο κατ’ οίκον εμβολιασμός πάει σφαιράτος» σύμφωνα με την ενημέρωση της αρμόδιας ιατρού. Όσον αφορά την επισήμανση της κυρίας Πασχαλίδου για το γεγονός ότι δεν εξυπηρετείται ο κόσμος από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, ο δήμαρχος τόνισε ότι έχει αντίθετη άποψη. «Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις σε προσωπικό, αλλά νομίζω σε γενικές γραμμές είναι ένα πάρα πολύ καλό Κέντρο Υγείας», επεσήμανε ο κύριος δήμαρχος.

Τα. Σ.

Σφαιράτος πάει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ