Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΓιώργος Σταυρίδης: Στόχος μας είναι η επίλυση προβλημάτων και η βελτίωση της...

Γιώργος Σταυρίδης: Στόχος μας είναι η επίλυση προβλημάτων και η βελτίωση της εκπαίδευσης

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, την ερώτηση του Νίκου Ζυγά, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Ιανουαρίου 2022 σχετικά με το αν ο ρόλος του κυρίου Σταυρίδη είναι να σταματάει τις καταλήψεις:

«Κύριε Ζυγά, στα σχολεία που είχαν κατάληψη μας κάλεσαν οι διευθυντές των σχολείων και τα 15μελή συμβούλια των μαθητών. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας συμμετέχει στις συναντήσεις για τους εξής λόγους: α) Φύλαξη των σχολείων-σχολικούς φύλακες β)Καθαριότητα των σχολείων, γιατί λόγω covid και κρουσμάτων ( ανεμβολίαστων καθαριστριών ) υπήρχε πρόβλημα στην καθαριότητα των σχολείων. Με την πρόσληψη των 20 ( τρίωρων ) καθαριστριών δόθηκε λύση. γ) Κτιριακά θέματα ( Συμμετοχή και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Σωτηράκη Κώστα ).

Κ. Ζυγά όταν μας προσκαλούν οι δ/ντές και τα 15μελή, γιατί στον αύλειο χώρο των ΕΠΑΛ Ευόσμου γίνονται επεισόδια, πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι; Πάντως σε κάθε περίπτωση κατανοούμε ότι θα είμαστε καταγγελλόμενοι. Στόχος μας είναι η επίλυση προβλημάτων και η βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο δήμο μας και θα συνεχίσουμε να συνομιλούμε και να αγωνιζόμαστε για τα σχολεία και τους μαθητές μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ