Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑς γράψει η ιστοσελίδα του δήμου και τι έγραφαν τα Μέσα Ενημέρωσης...

Ας γράψει η ιστοσελίδα του δήμου και τι έγραφαν τα Μέσα Ενημέρωσης για την έξωση του ΚΕΠ Ολυμπιάδος

Αφού η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, προφανώς με εντολή της διοίκησης, αποφάσισε να δημοσιεύσει αποδελτίωση σχετικά με τα όσα έγραψαν τα Μέσα Ενημέρωσης για τα 150.000 ευρώ που δόθηκαν από την κυβέρνηση για το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού, ας κάνει μία αποδελτίωση και ας δημοσιεύσει τι έγραψαν και τι είπαν τα Μέσα Ενημέρωσης για την έξωση που υπέστη το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Ολυμπιάδος εξαιτίας τη ολιγωρίας της διοίκησης του δήμου.

Η ιστοσελίδα του δήμου και η σελίδα του δήμου στο facebook δεν είναι για να δημοσιεύουν αποδελτιώσεις προκειμένου να υμνήσουν τη διοίκηση. Αφού όμως η διοίκηση του δήμου αυτήν την τύχη επιφυλάσσει στην ιστοσελίδα του δήμου, ας γίνονται τα πράγματα σωστά. Τα πανηγύρια της διοίκησης για όσα γράφτηκαν σχετικά με τα 150.000 ευρώ είναι φτιαχτά, γιατί αυτά που γράφτηκαν στα Μέσα Ενημέρωσης ήταν το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμος. Η διοίκηση του δήμου παρουσίασε ως είδηση το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ίδια. Στη περίπτωση όμως της έξωσης του ΚΕΠ Ολυμπιάδος, ο τίτλος της είδησης και το κείμενο που ακολουθούσε άλλαζε από Μέσο Ενημέρωσης σε Μέσο Ενημέρωσης γιατί το καθένα περιέγραφε με το δικό του τρόπο το κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού να αφήσει να υποστεί έξωση το ΚΕΠ.

Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος, που επιμελήθηκε του δημοσιεύματος για τα όσα έγραψαν τα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με το «ξεπάγωμα» του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής, ας κάνει και ένα ποτ πουρί με τα δημοσιεύματα των Μέσων Ενημέρωσης όσον αφορά την έξωση του ΚΕΠ της οδού Ολυμπιάδος.

Κ. Τσ.

Τη γελοιότητα στη σελήνη εκτόξευσε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ