Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ ανδριάντας του δημάρχου έξω από το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού…

Ο ανδριάντας του δημάρχου έξω από το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού…

Επειδή τα 150.000 ευρώ, που έδωσε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο υπουργός Ανάπτυξης για το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού, φτάνουν μόνο για την επικαιροποίηση της μελέτης, δημιουργείται ένα τεράστιο πρόβλημα. Ακόμα κι αν εκταμιευτούν τα 150.000 ευρώ, ακόμα κι αν επικαιροποιηθεί η μελέτη, το στάδιο δεν πρόκειται να ξεκινήσει, πολύ περισσότερο να ολοκληρωθεί, μέχρι το τέλος της τετραετίας. Τι θα εγκαινιάσει λοιπόν η διοίκηση; Την επικαιροποίηση της μελέτης;

Παρόλο που δεν έχουμε τη διοίκηση Μανδαλιανού ανίκανη να εγκαινιάσει την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, έχουμε να της κάνουμε μια καλύτερη πρόταση. Μπορεί με τα 150.000 ευρώ να κατασκευάσει τον ανδριάντα του δημάρχου και να τον τοποθετήσει έξω από τα κουφάρια του σταδίου και του κολυμβητηρίου ώστε να τον εγκαινιάσει πριν τις ερχόμενες εκλογές. Στη βάση του ανδριάντα μπορεί να γραφτεί: «Ο δήμαρχος που έβγαλε το στάδιο από την κατάψυξη».

Εάν στο τέλος της επόμενης τετραετίας ξεκινήσει το στάδιο και εφόσον οι δημότες αποφασίσουν να εκλέξουν ξανά τη διοίκηση Μανδαλιανού, για να έχει μπόλικο υλικό η «Αγκίδα», τότε εγκαινιάζουν το στάδιο. Αν πάλι δεν βρεθούν χρήματα για να ξεκινήσει το στάδιο, βρίσκουν άλλα 150.000 ευρώ και κατασκευάζουν τον ανδριάντα του Κώστα Σωτηράκη, τον στήνουν δίπλα στον ανδριάντα του δημάρχου έξω από το στάδιο και εγκαινιάζουν κι εκείνον πριν τις εκλογές, αφού δεν θα έχουν τίποτε άλλο να εγκαινιάσουν. Στη βάση του ανδριάντα μπορεί να γραφτεί: «Ο αντιδήμαρχος που χουχούλισε κι αυτός για να ξεπαγώσει το στάδιο».

Κώστας Καρακώστας

Τη γελοιότητα στη σελήνη εκτόξευσε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Ξεκινούν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τις 150.000 ευρώ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ