Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤην επιτυχία άλλου για τα 150.000 ευρώ καπηλεύεται η διοίκηση του δήμου...

Την επιτυχία άλλου για τα 150.000 ευρώ καπηλεύεται η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχει στήσει πανηγύρια για τα 150.000 ευρώ που της έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν την περιφερειακής οδού, προσπαθώντας να παρουσιάσει τη χρηματοδότηση σαν δική της επιτυχία. Η διοίκηση του δήμου και ο δήμαρχος κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα καθώς αποκρύπτουν ότι για να παρθούν αυτά τα 150.000 ευρώ άλλος μόχθησε και όχι αυτοί. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου καπηλεύεται την επιτυχία άλλου, γιατί άλλος ήταν αυτός που πέτυχε να δοθούν τα 150.000 ευρώ στο δήμο και όχι ο κύριος Μανδαλιανός.

Σε χθεσινή του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο κύριος Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, Τομεάρχης Αθλητισμού, Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Taekwondo και Α΄ Επιλαχών Βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης, αναφέρθηκε και στην υπόθεση της χρηματοδότησης του σταδίου γράφοντας τα παρακάτω:

«Μετά από ερώτηση της Ελληνικής Λύσης και δικές μου προσωπικές επαφές ξαφνικά η Δημοτική αρχή του συγκεκριμένου Δήμου μιλάει ανοιχτά για προσπάθειες υλοποίησης του  κατεβαίνει στην Αθήνα με μοναδικό σκοπό το Γήπεδο που 20 χρόνια περίπου ΘΑ το φτιάξουν και παίρνει περίπου 150.000 ευρώ για να ξεκινήσει ξανά η κατασκευή του…!!!!!».

Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε αν οι προσωπικές επαφές του κυρίου Παναγιωτίδη αφορούν το δήμο ή την κυβέρνηση, αν η ερώτηση της Ελληνικής Λύσης έγινε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ή στη Βουλή, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Όπως και να έχει η υπόθεση, την όλη διαδικασία ολοκλήρωσης του σταδίου την κίνησε ο κύριος Παναγιωτίδης αλλά ο δήμαρχος και η διοίκησή του μας το κράτησαν κρυφό για να παρουσιάσουν τις 150.000 ευρώ ως δική τους επιτυχία.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να δούμε πόσοι ακόμα θα διεκδικήσουν μερίδιο από την τεράστια επιτυχία της χρηματοδότησης των 150.000 ευρώ στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας για το στάδιο, του οποίου η ολοκλήρωση χρειάζεται μερικά εκατομμύρια. Να θυμίσουμε μόνο στους «πατέρες» της επιτυχίας των 150.000 ευρώ, ότι τόσα κέρδισε ο 6ος λαχνός του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου. Ο 1ος κέρδισε 2.000.000 ευρώ. Οι «πατέρες» της επιτυχίας ας προσέξουν μην στο τέλος στήσουν τον καβγά για την πατρότητα Ξυστού που κερδίζει 1.000 ευρώ. Στο δήμο μας αλλού βαρούν τα τούμπανα, αλλού χορεύει η νύφη.

Κώστας Καρακώστας

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ