Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος των επιτυχιών ας φέρει και το 1.000.000 ευρώ για τους...

Ο δήμαρχος των επιτυχιών ας φέρει και το 1.000.000 ευρώ για τους επαγγελματίες

Μιας και οι πιέσεις στον υπουργό Ανάπτυξης του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, είναι αποτελεσματικές και χάρη σ’ αυτές πήρε ο δήμος τις 150.000 ευρώ για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, δεν πιέζει τον κύριο υπουργό να δώσει κι εκείνο το 1.000.000 ευρώ στους επαγγελματίες του δήμου για την περίοδο που η κυβέρνηση επέβαλε lockdown μόνο στο δήμο μας από ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης;

Το ποσό του 1.000.000 ευρώ για εκείνο το ακατανόητο lockdown μόνο στο δήμο μας ο κύριος υπουργός, σε συνάντηση με το δήμαρχο, το αρνήθηκε κατηγορηματικά και ο κύριος δήμαρχος, χωρίς να αντιδράσει καθόλου και χωρίς να προβάλει καμιά ένσταση, ήρθε και το ανακοίνωσε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Επαγγελματίες του τόπου κατέρρευσαν από εκείνο το αχαρακτήριστο και ακατανόητο lockdown και ο δήμαρχος μετέφερε, ωσάν ταχυδρομικό περιστέρι, τις αρνήσεις του υπουργού.

Τώρα αυτός ο ίδιος δήμαρχος πανηγυρίζει πως χάρη στη δική του επιμονή ο κύριος Γεωργιάδης του έδωσε 150.000 ευρώ. Ο κύριος δήμαρχος προφανώς θεωρεί ότι έχουμε μνήμη αμοιβάδας και ότι ξεχνάμε τόσο εύκολα. Ας αφήσει λοιπόν και ο κύριος δήμαρχος και η διοίκησή του την κοροϊδία για τα 150.000 ευρώ που πίεσαν και πήρανε και ας πάνε να φέρουν εκείνο το 1.000.000 ευρώ για τους επαγγελματίες του τόπου, αφού έχουν τέτοια επιρροή πάνω στον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη.

Κ. Τσ.

Ξεκινούν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τις 150.000 ευρώ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ