Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου στον αυτόματο για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στον αυτόματο για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Άλλοι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος πήραν κάποια μέτρα αντιμετώπισης της κακοκαιρίας. Διαβάζουμε, στις 21 Ιανουαρίου 2022, στη σελίδα στο facebook του Ε΄ Διαμερίσματος Γραφείου Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης για αλάτι σε πάρα πολλά σημεία, το οποίο μπορούν να το προμηθευτούν οι δημότες για την αντιμετώπιση του παγετού. Διαβάζουμε χθες στη σελίδα στο facebook του δήμου Λαγκαδά για ανοιχτές θερμαινόμενες αίθουσες του δήμου προκειμένου να φιλοξενήσουν όσους το έχουν ανάγκη.

Στη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν διαβάζουμε τίποτα σχετικό. Στη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook διαβάζουμε μόνο ύμνους για τη διοίκηση και πανηγύρια για τα 150.000 ευρώ που έδωσε η κεντρική διοίκηση στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν ασχολήθηκε καθόλου με τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τις θερμαινόμενες αίθουσες, όπως έκανε ο δήμος Λαγκαδά.

Γιατί η διοίκηση του δήμου δεν ασχολήθηκε καθόλου; Ίσως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου να σφύριξε προκαταβολικά τη λήξη του παγετού, όπως κάνει με την πανδημία. Αν σφυρίξεις τη λήξη ενός γεγονότος δεν χρειάζεται να κάνεις και τίποτα προληπτικά. Χαμογελάς, δηλώνεις πως όλα πάνε καλά, δεν σου καίγεται καρφί και δεν σε νοιάζει που ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού πέτυχε χαμηλές τιμές στα διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό, δεν σε νοιάζει που ο δήμος Λαγκαδά άνοιξε θερμαινόμενες αίθουσες για όσους το έχουν ανάγκη. Δεν τη νοιάζει αυτή τη διοίκηση γιατί αυτή γιορτάζει συνεχώς για δικούς της λόγους και για τους δημότες δεν βαριέσαι αδελφέ…

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ