Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ ανακοίνωση Καμαρινού «γλεντάει» τη διοίκηση του δήμου

Η ανακοίνωση Καμαρινού «γλεντάει» τη διοίκηση του δήμου

Η τελευταία ανακοίνωση της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, που αναρτήθηκε στη σελίδα της στο facebook, «γλεντάει» κανονικά τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Ζητάει από τη διοίκηση να βρει τρόπο, όπως κάνουν άλλοι δήμοι και δήμαρχοι, προκειμένου να στηρίξει οικονομικά εμπόρους και εργαζομένους καλύπτοντας τα έξοδα για τα τεστ όσον αφορά τον κορονοϊό.

Η ανακοίνωση της παράταξης Καμαρινού συνεχίζει ως εξής: «Αν δεν μπορεί να σκεφτεί τον τρόπο ο ίδιος ο ταλαντούχος δήμαρχος ας ρωτήσει και όλους τους λαλίστατους αντιδημάρχους που είχε μαζί του στην πρόσφατη φωτογράφιση-επίσκεψη του υπουργού και είχαν όλοι τους από μία ξεχωριστή άποψη για θέματα ασφαλείας!!».

Μαζεύτηκαν επτά αντιδήμαρχοι και έλεγαν τις απόψεις τους στον υπουργό για θέματα ασφαλείας. Και δεν φτάνει που έκαναν κάτι τέτοιο, αλλά το έγραψαν και στην ιστοσελίδα του δήμου για να τους «γλεντήσει» ο Καμαρινός. Οι άνθρωποι που από την αρχή της θητείας τους δεν έχουν κάνει τίποτα εκτός από ασφαλτοστρώσεις και πολλά «ΘΑ», μαζεύτηκαν να πουν στον υπουργό την άποψή τους για την ασφάλεια.

«Φωτογράφιση – επίσκεψη», όπως ακριβώς το λέει η παράταξη Καμαρινού. Αν δει κανένας τις εναλλαγές των προσώπων στις φωτογραφίες, αυτό ακριβώς είναι. Μια φωτογράφιση που όλοι της διοίκησης του δήμου ψάχνουν ένα παράθυρο στη φωτογραφία, όπως οι δημότες ψάχνουν ένα παράθυρο στον ήλιο με τέτοια διοίκηση. Μια φωτογράφιση που ο τρόπος με τον οποίο κάθονται πίσω, δίπλα και λίγο έλλειψε πάνω στο κεφάλι των στρατηγών που συνόδευαν τον υπουργό, προκειμένου να φανούν στη φωτογραφία, μόνο γέλιο προκαλεί.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ