Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΩραία ανέξοδη πρόταση στον υπουργό προστασίας του Πολίτη

Ωραία ανέξοδη πρόταση στον υπουργό προστασίας του Πολίτη

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κατά την επίσκεψη του υπουργού προστασίας του Πολίτη στο δημαρχείο, του έκανε και μια ωραία ανέξοδη πρόταση. Του πρότεινε να παραχωρήσει το υπουργείο στο δήμο το κτίριο που στεγάζεται σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου και ο δήμος να παραχωρήσει στο υπουργείο δημοτικό οικόπεδο άνωθεν της περιφερειακής οδού για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Αστυνομικού Τμήματος.

Ωραίες προτάσεις για να τις διαφημίζει η διοίκηση του δήμου και να λέει λόγια με το τσουβάλι, αλλά για να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιες προτάσεις ο δήμαρχος δεν τις λέει για να τις γράψει η ιστοσελίδα του δήμου, θα πρέπει η διοίκηση του δήμου να ξεκινήσει μελέτες για την αναβάθμιση της περιοχής άνωθεν της Περιφερειακής οδού, θα πρέπει πρώτα να φωτίσει την Ακαδήμου και την Αναγεννήσεως που τις λιβανίζει από την αρχή της θητείας της αλλά τίποτα δεν κάνει.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προσπαθεί να μας πείσει ότι την περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού θα την αναβαθμίσει ένας πυροσβεστικός σταθμός, ένα αστυνομικό τμήμα και κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία. Ας ξεκινήσει η διοίκηση του δήμου να αναβαθμίζει τη συγκεκριμένη περιοχή με μελέτες και έργα και ας αφήσει τα επικοινωνιακά τερτίπια. Ας βρει τα χρήματα για να ολοκληρώσει το στάδιο και το κολυμβητήριο, που πήρε 150.000 ευρώ και πανηγυρίζει λες και κέρδισε 5.000.000 ευρώ στο τζόκερ, και ας αφήσει τα παραμύθια.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ