Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΦοβερά επεισόδια μεταξύ εμβολιαστών και αντιεμβολιαστών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Φοβερά επεισόδια μεταξύ εμβολιαστών και αντιεμβολιαστών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Ραντεβού για μάχη έδωσαν σήμερα το πρωί μερικές εκατοντάδες εμβολιαστές και αντιεμβολιαστές στην πλατεία του Ευόσμου μπροστά στο δημαρχείο για να λύσουν τις διαφορές τους. Μετά από σύντομες λογομαχίες και κάτι ψιλοφτυσίματα άρχισαν να γρονθοκοπούνται και να κλωτσοκοπούνται. Σύντομα οι συγκρούσεις αγρίεψαν καθώς εμφανίστηκαν στειλιάρια και καδρόνια και από τις δυο πλευρές.

Συν τω χρόνω και καθώς τα επεισόδια δεν έλεγαν να κοπάσουν, στην πλατεία προσήλθαν ενισχύσεις και για τις δύο πλευρές και δεν άργησε η ανταλλαγή πετρών και μολότοφ. Δύο περίπου ώρες μετά την αρχή των επεισοδίων, οι συγκρούσεις γενικεύτηκαν και επεκτάθηκαν στο Κορδελιό, στα Ελευθέρια, στη Νέα Πολιτεία, στην Ελπίδα και στην περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Τα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν λένε να κοπάσουν. Οι εμβολιαστές έχουν την υπεροπλία στην αεροπορία, ενώ οι αντιεμβολιαστές έχουν την υπεροπλία στο πυροβολικό. Ισορροπία παρουσιάζουν οι δυνάμεις σε πεζικό και ναυτικό. Οι δύο πλευρές ελέγχουν περίπου από μισό δήμο και παλεύουν να κατακτήσουν τον υπόλοιπο.

Αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν να παρέμβουν, αναχαιτίστηκαν από την κοινή σφοδρή απάντηση της αεροπορίας των εμβολιαστών και του πυροβολικού των αντιεμβολιαστών που μέσα σε λίγα λεπτά εκτόξευσαν χιλιάδες γλάστρες.

Τσάρλυ

ΥΓ1. Ακούγοντας το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να μιλάει για συνθήκες εμφυλίου πολέμου επί τη βάσει των εμβολίων, σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η εισβολή εξωγήινων που περιέγραψε ο Orson Welles στις 30 Οκτωβρίου 1938 στο CBS και γράφεις το παραπάνω κείμενο για την μάχη των μαχών εμβολιαστών και αντιεμβολιαστών.

ΥΓ2. Να με συμπαθάει ο αξιότιμος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αλλά τόσο υπάρχουν συνθήκες εμφυλίου πολέμου μεταξύ εμβολιαστών και αντιεμβολιαστών όσο υπήρχε η εισβολή εξωγήινων που περιέγραψε ο Orson Welles.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ