Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚλεάνθης Μανδαλιανός: Δυστυχώς έχουμε συνθήκες εμφυλίου πολέμου

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Δυστυχώς έχουμε συνθήκες εμφυλίου πολέμου

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στο TV100 και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Κρινή, εκτός των όσων είπε για τη δυσοσμία, αναφέρθηκε και στην πανδημία εκτιμώντας ότι ο εφιάλτης που ζούμε εδώ και δύο χρόνια σε τρεις μήνες σιγά σιγά θα τελειώσει, χωρίς όπως τόνισε να είναι μάντης ή Θεός για να πει με σιγουριά κάτι τέτοιο. Απλά αυτή είναι η πεποίθησή του.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην λήξει η πανδημία γιατί η λήξη της εξαρτάται από την ατομική μας ευθύνη. Δηλαδή ο κύριος Μανδαλιανός έκανε ότι έπρεπε να κάνει για τη λήξη της πανδημίας και τώρα έριξε το βάρος της σ’ εμάς για το αν θα λήξει ή όχι. Δηλαδή ο κύριος Μανδαλιανός που δεν έκανε καμπάνια για τους εμβολιασμούς και δεν προσέλαβε τον απαραίτητο αριθμό σχολικών καθαριστριών, που δεν είπε μισή κουβέντα για τους επιβάτες που στοιβάζονται στα λεωφορεία, έριξε το βάρος αυτών που δεν έκανε η διοίκησή του στην ατομική ευθύνη των πολιτών. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Μανδαλιανός:

«Αυτό εξαρτάται από την ατομική μας ευθύνη και κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα το θέμα του εμβολιασμού γιατί δυστυχώς έχουμε συνθήκες εμφυλίου πολέμου που μια μεγάλη μερίδα του κόσμου είναι εμβολιασμένοι και μια άλλη μεγάλη μερίδα επίσης είναι αντιεμβολιαστές με διάφορα συνθήματα, με διάφορες ιδέες που δεν στέκουν πουθενά επιστημονικά και υπάρχει αυτή η διαμάχη του κατά πόσο πρέπει να γίνουν τα εμβόλια ή όχι».

Μάλλον πρέπει να πληροφορήσει κάποιος το δήμαρχο ότι δεν υπάρχει κανένας εμφύλιος πόλεμος για τους εμβολιασμούς ούτε στην Ελλάδα τού και πουθενά στον κόσμο. Υπάρχουν αυτοί που κάνουν το εμβόλιο και υπάρχουν και αυτοί που δεν το κάνουν. Δεν συγκρούονται μεταξύ τους. Αυτό που κάνουν όλοι, είτε είναι υπέρ είτε είναι κατά του εμβολίου, είναι να προβάλουν τις ενστάσεις τους για τους χειρισμούς της πανδημίας από την πολιτεία, χειρισμούς στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι δήμοι. Οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή δεν στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου και δεν ξέρουμε που το βλέπει αυτό ο κύριος Μανδαλιανός, πολύ περισσότερο που βλέπει τον εμφύλιο πόλεμο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ