Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ παράταξη Γιαννακόπουλου ψήφισε την παράταξη Σούλα για τα μέλη των Επιτροπών

Η παράταξη Γιαννακόπουλου ψήφισε την παράταξη Σούλα για τα μέλη των Επιτροπών

Κατά τις δημαιρεσίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2021, η παράταξη του Γιάννη Γιαννακόπουλου ψήφισε τους υποψηφίους της παράταξης τού τέως δημάρχου Πέτρου Σούλα, αφού η ίδια δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Η συγκεκριμένη ψήφος μάλλον έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτήν που κατ’ αρχάς φαίνεται.

Η παράταξη του Γιάννη Γιαννακόπουλου θα μπορούσε να ψηφίσει λευκό, όπως έκανε η παράταξη του Θανάση Κοκονά, η οποία επίσης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στις δύο επιτροπές. Η παράταξη του Γιάννη Γιαννακόπουλου δεν ψήφισε όμως λευκό, αλλά ούτε επέλεξε να ψηφίσει τη διοίκηση ή τη μείζονα αντιπολίτευση. Επέλεξε να ψηφίσει την παράταξη του Πέτρου Σούλα και αυτό μάλλον δείχνει τη δημιουργία ή την προσπάθεια δημιουργίας ενός τρίτου πόλου στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές.

Από τη μια η μεγάλη φθορά της διοίκησης του δήμου που οπωσδήποτε θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη και από την άλλη η ανομοιογένεια που φάνηκε στη μείζονα αντιπολίτευση κατά τις δημαιρεσίες, ίσως αφήνουν χώρο για διεργασίες πέρα από τις δύο πρώτες στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές παρατάξεις. Κάτι τέτοιο ίσως να φανερώνει και η ενέργεια του Γιάννη Γιαννακόπουλου.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ