Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Σύλλογος Γονέων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου κάνει ότι θα έπρεπε...

Ο Σύλλογος Γονέων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου κάνει ότι θα έπρεπε να κάνει ο δήμος

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου εξασφάλισε προνομιακές τιμές για τα μοριακά και τα rapid test για τα μέλη του, για τις οικογένειές τους και για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. 28 ευρώ για τα μοριακά (PCR) τεστ (μόλις ένα ευρώ παραπάνω από την τιμή που εξασφάλισε ο δήμος Νεάπολης Συκεών) και 4 ευρώ για τα rapid test.

Ο Σύλλογος Γονέων ενός μόνο σχολείου κατάφερε μόνος του να πετύχει τέτοιες τιμές. Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Ο δήμος όμως, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας, είναι απών. Η διοίκηση του δήμου το μόνο που κάνει σε σχέση με την πανδημία είναι να μπαίνει όπου βλέπει φως και να φωτογραφίζεται σε δράσεις άλλων.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχει αφήσει Υπηρεσίες του δήμου χωρίς έλεγχο πιστοποιητικών covid-19, έχει αφήσει τα σχολεία χωρίς επαρκή αριθμό σχολικών καθαριστριών. Μάλλον είναι όνειρο πολύ θερινής νυκτός και μεγάλη αυταπάτη η σκέψη να ασχοληθεί με τις τιμές που θα μπορούσε να πετύχει σε μοριακά και rapid test προς όφελος των κατοίκων του δήμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ