Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜε κάλαντα πλημμύρισε το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Με κάλαντα πλημμύρισε το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

ΚΑΛΑΝΤΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ & ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ «ΦΕΓΓΑΡΟΣΚΟΝΗ»
Με τα παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και με τις κλασσικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πλημμύρισε από νωρίς σήμερα το πρωί – παραμονή Πρωτοχρονιάς το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.
Η αρχή όμως έγινε χθες από τους μικρούς φίλους των Δημοτικών ΚΔΑΠ «τα ΚΔΑΠΑΚΙΑ» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης τα οποία συνοδευόμενα από τις Παιδαγωγούς των ΚΔΑΠ και τους γονείς τους, επισκέφθηκαν το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ κατά της πανδημίας.
Τους 25 μικρούς καλαντιστές των ΚΔΑΠ
υποδέχθηκε με πολύ μεγάλη αγάπη η Προέδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΚΕ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου-Δεβετζή,
η οποία αφού άκουσε με μεγάλη και έκδηλη χαρά τα κάλαντα, προσέφερε στα παιδιά σοκολάτες και χριστουγεννιάτικα κεράσματα και ευχήθηκε φανερά συγκινημένη σε όλα τα παιδιά του Δήμου μας, αλλά και όλου του κόσμου, να είναι γερά κι ευλογημένα, τόνισε χαρακτηριστικά ότι
« Τα παιδιά είναι δώρο Θεού, είναι χαρά. Δεσμεύομαι ως Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ μέσα από τα προγράμματα μας, να προσφέρουμε ότι καλύτερο και ότι πιο σύγχρονο υπάρχει για την φροντίδα και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας και ενημερώνω τους γονείς ότι η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοικτή, το κινητό μου δεν κλείνει ποτέ, κι εγώ πάντα πρόθυμη να ακούσω τις προτάσεις τους, για να κάνουμε όλοι μαζί, την ζωή των παιδιών μας , ακόμη πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα. Μπορούμε γιατί το θέλουμε.
Στη συνέχεια τα παιδιά παρακολούθησαν ΔΩΡΕΑΝ την παιδική κινηματογραφική ταινία «ΦΕΓΓΑΡΟΣΚΟΝΗ» . Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού παιδικού παραμυθιού του Gerdt von Bassewitz. Μια περιπέτεια για παιδιά και όλη την οικογένεια, γεμάτη μαγεία και δράση με υπέροχες εικόνες .
Φεύγοντας τα 25 «ΚΔΑΠΑΚΙΑ» χάρισαν στην Πρόεδρο της ΔΗΚΕΚΕ παιδικές ζωγραφιές γεμίζοντας χρώματα και αγάπη την καρδιά της, ανανεώντας το ραντεβού τους για τη ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ !
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ