Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στα μικρά παιδιά από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας Κορδελιού...

Μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στα μικρά παιδιά από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου

Η χρονιά κλείνει και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις γιορτινές ημέρες στις παιδιατρικές και παιδοχειρουργικές κλινικές των γενικών νοσοκομείων Παπαγεωργίου και Γ. Γεννηματάς, καθώς και στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο Μέλισσα, σήμερα μαζί με τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό παρέδωσε στους προϊσταμένους των κλινικών και του ορφανοτροφείου θηλέων δώρα για τα μικρά παιδιά.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook ευχαριστεί τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης αλλά και τους πολλούς φίλους που συνέδραμαν στην πρωτοβουλία ώστε να μοιραστούν όμορφα δώρα, φωτίζοντας τα παιδικά πρόσωπα. Ο αντιδήμαρχος εύχεται επίσης η νέα χρονιά που ξεκινάει να είναι μια χρονιά για όλους με υγεία, αισιοδοξία και περισσότερη αλληλεγγύη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ