Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚοντά στους καταστηματάρχες του Δήμου μας ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Κοντά στους καταστηματάρχες του Δήμου μας ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Ολοκληρώθηκε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη περιοδεία του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού στην αγορά των δύο Κοινοτήτων του Δήμου μας, η οποία άρχισε την παραμονή των Χριστουγέννων.
Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους είχε την ευκαιρία
-να ανταλλάξει ευχές με καταστηματάρχες, με καταναλωτές αλλά και διερχόμενους συνδημότες μας,
-να ενημερωθεί για την κατάσταση στην αγορά λόγω των ανατιμήσεων και των μέτρων του ΕΟΔΥ, για την αγοραστική κίνηση κατά το διάστημα των εορτών, αλλά και
-να στείλει στους συνδημότες μας, για μία ακόμη φορά το μήνυμα της προτίμησης της τοπικής αγοράς, επιλογή η οποία φέτος- όπως τόνισε, αποτελεί κορυφαία απόδειξη αλληλεγγύης προς τους επιχειρηματίες του τόπου μας, που δεν είναι άλλοι από τους γείτονες, τους φίλους και τους συγγενείς μας.
« Διανύουμε μία δύσκολη υγειονομικά, κοινωνικά και οικονομικά περίοδο η οποία έχει επιβαρύνει με πολλά προβλήματα όλους μας. Αναμφίβολα τα πρόσφατα νέα μέτρα κατά της πανδημίας, μαζί με τις ανατιμήσεις στην αγορά, έχουν δημιουργήσει δύσκολες συνθήκες για όλους, με πρώτες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μας – την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας –τις οποίες προσπαθούμε ως Δήμος να στηρίξουμε με κάθε τρόπο και μέσο και ειδικότερα φέτος, που η κόπωση σε όλους είναι μακρά εμφανής. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουμε την τοπική μας αγορά, γιατί έτσι στηρίζουμε την τοπική οικονομία του τόπου μας και αυτό μας αφορά όλους» δήλωσε ο Δημάρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ευχόμενος η Νέα χρονιά να αποφέρει υγεία, δουλειές και ευημερία σε όλο τον κόσμο.
Χθεσινή ανάρτηση στη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ