Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑποδεικνύεται ότι μπορεί ένας δήμαρχος ιατρός να συμβάλει στον περιορισμό της πανδημίας;

Αποδεικνύεται ότι μπορεί ένας δήμαρχος ιατρός να συμβάλει στον περιορισμό της πανδημίας;

Υπάρχουν μερικοί που απερίσκεπτα επιμένουν ότι πρέπει να γίνει καμπάνια για τους εμβολιασμούς από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου στην οποία πρέπει να μπούνε μπροστά ο δήμαρχος, ο οποίος είναι ιατρός παθολόγος, και άλλοι αιρετοί που είναι ιατροί, ώστε να πειστούν οι κάτοικοι του δήμου να εμβολιαστούν!

Υπάρχει έρευνα που να δείχνει ότι αν ένας δήμος κάνει καμπάνια προκειμένου να πεισθούν να εμβολιαστούν οι κάτοικοι, αυτοί θα εμβολιαστούν; Δεν υπάρχει τέτοια έρευνα. Αν υπάρχει φέρτε την κύριοι.

Υπάρχει έρευνα που να δείχνει ότι αν ένας δήμαρχος ιατρός, ένας πρόεδρος κοινότητας ιατρός κι ένας δημοτικός σύμβουλος ιατρός μπούνε μπροστά σε μια καμπάνια προκειμένου να πεισθούν οι κάτοικοι να εμβολιαστούν, αυτοί θα εμβολιαστούν; Δεν υπάρχει τέτοια έρευνα. Αν υπάρχει φέρτε την κύριοι, αντί να κατηγορείτε τη διοίκηση του δήμου πως δεν κάνει καμπάνια για τους εμβολιασμούς.

Τσάρλυ

ΥΓ. Με τον παραπάνω τρόπο ίσως μπορεί να εξηγηθεί η επιμονή του δημάρχου και της διοίκησής του να μην κάνουν καμπάνια για τους εμβολιασμούς. Η άλλη εξήγηση είναι το χάιδεμα δημοτών οι οποίοι έχουν δική τους “επιστημονική” άποψη για τα εμβόλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ