Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣοβαρό λάθος της παράταξης Καμαρινού στην κριτική στη διοίκηση για την αντιμετώπιση...

Σοβαρό λάθος της παράταξης Καμαρινού στην κριτική στη διοίκηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Η μείζων αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, με τη χθεσινή της ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook, επιρρίπτει στη διοίκηση Μανδαλιανού βαρύτατες ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας του covid-19. Η παράταξη Καμαρινού αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η καθυστέρηση στην λήψη δραστικών μέτρων, οδήγησαν τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου να βρίσκεται στην καρδιά του πυρήνα των περιοχών με τα περισσότερα κρούσματα (ίσως και θανάτους) και να είναι δακτυλοδεικτούμενος σε όλη την Ελλάδα», ενώ κάνει αναφορά για μία ακόμα φορά στις απόψεις της διοίκησης για τα τεστ και για τα κύματα της πανδημίας. Η διοίκηση του δήμου «πετούσε χαρταετό» και «χάιδευε δημότες που έχουν δική τους “επιστημονική” άποψη για τα εμβόλια», γράφει η ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού.

Η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού κάνει ένα σοβαρό λάθος στην ανακοίνωσή της για τις ευθύνες της διοίκησης του δήμου όσον αφορά την πανδημία. Η διοίκηση του δήμου δεν πετούσε χαρταετό. Η διοίκηση του δήμου πετούσε και συνεχίζει να πετάει χαρταετό και απ’ ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να τον προσγειώσει. Μάλιστα η διοίκηση του δήμου έφτασε πρόσφατα μέχρι την Αθήνα για να πετάξει τον χαρταετό της στο Λυκαβηττό. Η διοίκηση του δήμου είναι πολύ πιθανό στις εορταστικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις να μοιράζει λαγάνα, ελιές, φασολάδα και χαλβά και να διαβεβαιώνει ότι το πέμπτο κύμα της πανδημίας, που έρχεται, σίγουρα δεν θα είναι τόσο σφοδρό όσο τα προηγούμενα. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό αντί για «Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά», να εύχεται «Καλά Κρασιά» και «Αμόλα Καλούμπα»!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ