Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠροφανώς νομίζουν ότι ανέλαβαν πρόσφατα τη διοίκηση του δήμου

Προφανώς νομίζουν ότι ανέλαβαν πρόσφατα τη διοίκηση του δήμου

Προφανώς στελέχη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θεωρούν ότι ανέλαβαν τη διοίκηση του δήμου τον Σεπτέμβρη που πέρασε και όχι τον Σεπτέμβρη του 2019. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρούμελης, κατά τη συνεδρίαση της 10ης Νοεμβρίου 2021, αναφερόμενος στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και στο ότι ο δήμος κινδυνεύει να χάσει την έτοιμη χρηματοδότηση για την ανέγερσή του, ανέκραξε: «Το έτοιμο. Ποιο έτοιμο; Που ούτε στατικά δεν είχε, ούτε τίποτα δεν είχε το έτοιμο».

Εάν δεν υπήρχε στατική μελέτη ή οτιδήποτε δεν υπήρχε προκειμένου να αρχίσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, ας τα ετοίμαζε η διοίκηση Μανδαλιανού που διοικεί το δήμο πάνω από δύο χρόνια. Υπάρχει έτοιμη χρηματοδότηση και ο δήμος κινδυνεύει να την χάσει με τους χειρισμούς της διοίκησης. Η κουβέντα του κυρίου Ρούμελη δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό, αφού η προσπάθεια να πετάξει το μπαλάκι στην προηγούμενη διοίκηση, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση του 25ου Δημοτικού Σχολείου, δείχνει ότι η διοίκηση ετοιμάζεται να ρίξει την ευθύνη στην προηγούμενη διοίκηση για πιθανή απώλεια της χρηματοδότησης.

Ας ελπίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει τελικά και ότι τελικά η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου θα ξεκινήσει. Εάν χαθεί η χρηματοδότηση της ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου, την ευθύνη θα φέρει ακέραια αυτή η διοίκηση μετά από 27 περίπου μήνες στο τιμόνι του δήμου και ας αφήσει κατά μέρος τις προσπάθειες να φορτώσει αλλού τις ευθύνες της.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ