Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ»

«ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ»

ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!
Κλειστά για 24 ώρες σήμερα τα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας τους. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση τους «σεβόμενοι τη δημόσια υγεία αναζητάμε βιώσιμα μέτρα στήριξης για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε εμείς και οι χιλιάδες εργαζόμενοί μας». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εκατοντάδες επιχειρήσεις του δήμου μας με τους χιλιάδες εργαζομένους σε αυτήν την αλυσίδα επαγγελματιών.
Η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” από την έναρξη της πανδημίας κιόλας, κατέθεσε μία σειρά προτάσεων για την οικονομική στήριξη όλων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτου δραστηριότητας, αλλά και των πολιτών που η πανδημία και τα συνεχή lockdown και μέτρα έπληξαν το εισόδημα τους. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έγινε απολύτως τίποτα που να είναι άξιο αναφοράς. Δεν μπόρεσαν να φέρουν ούτε ένα ευρώ από τα υπουργεία που επισκέπτονται για ανακούφιση των δημοτών μας που λύγισαν μέσα στην κρίση. Το μόνο που κάνουν με επιτυχία είναι να αναρτούν στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου που έχουν μετατρέψει σε φερέφωνο τους, ανακοινώσεις για τον τρόπο είσπραξης των οφειλών των δημοτών. Στο όραμα της “Νέας Πνοής” υπάρχουν μόνο εισπράξεις.
Δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την πανδημία με σοβαρότητα πέφτοντας συνέχεια σε οργανωτικά λάθη, προκαλώντας σύγχυση στον κόσμο, ενώ η μία μετά την άλλη οι δημόσιες υπηρεσίες έκλεισαν ή κλείνουν (αν δεν πληρώνουν τα ενοίκια) από κρούσματα. Και με τον Αστυφύλακα και με τον Χωροφύλακα, δεν έχουν καμία επίσημη θέση για την διαχείριση της πανδημίας, καμία οδηγία για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για να μην χάσουν εκλογικούς πελάτες!! Θα μείνουν στην ιστορία του Κορδελιού-Ευόσμου ως η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε. Ευτυχώς για λίγο καιρό όμως ακόμη!!
Ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ