Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝΤο κολυμβητήριο στην οδό Ιθάκης μπορεί να κλείσει με μπαλόνι και να...

Το κολυμβητήριο στην οδό Ιθάκης μπορεί να κλείσει με μπαλόνι και να λειτουργεί όλο το χρόνο

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης στην «Αγκίδα», εκτός των άλλων έκανε μια πολύ καλή πρόταση για τον τρόπο λειτουργίας του κολυμβητηρίου της Σταυρούπολης που βρίσκεται στην οδό Ιθάκης, ακριβώς δηλαδή στα σύνορα με τον Εύοσμο. Ο κύριος Αλεξανδρίδης είπε πως το συγκεκριμένο κολυμβητήριο λειτουργεί μόνο τρεις μήνες το χρόνο επειδή είναι ανοιχτό και επειδή έχει πολλά έξοδα και πρότεινε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου να έρθει σε συνεννόηση με το δήμο Παύλου Μελά για να συμμετάσχει στα έξοδα, να κλείσει το κολυμβητήριο με μπαλόνι ώστε να λειτουργεί ολόκληρο το χρόνο. Η πρόταση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη είναι η παρακάτω:

«Εγώ έκανα πρόταση για το κολυμβητήριο της Σταυρούπολης στην οδό Ιθάκης. Το κολυμβητήριο δεν λειτουργεί ούτε τρεις μήνες το χρόνο γιατί είναι πολλά τα έξοδά του. Πρότεινα να μοιράσουμε τα έξοδά του με το δήμο Παύλου Μελά και να το λειτουργήσουμε όλο το χρόνο. Είπαν ότι θα το συζητήσουν, αλλά δεν έγινε τίποτα. Το έχω πει τρεις φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό αλλά μπορούν να το κλείσουν με μπαλόνι. Έχουν μάλιστα βγει μπαλόνια νέας τεχνολογίας, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν πολύ εύκολα. Το 70% του κόσμου που πηγαίνει στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο είναι από τον Εύοσμο. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ένα κολυμβητήριο ακριβώς στα σύνορα με τη Σταυρούπολη και να μην κάνει ο δήμος μας μια συμφωνία με τον δήμο Παύλου Μελά ώστε να μένει ανοιχτό ολόκληρο το χρόνο και να μην λειτουργεί μόνο τρεις μήνες».

«Τα ΕΛΠΕ οφείλουν να φέρουν μελέτη από το ΑΠΘ»
«Δυστυχώς ο δήμαρχος μόνος του αποφασίζει…»
«Η διοίκηση του δήμου κατάφερε να είναι όλη η αντιπολίτευση απέναντί της»
«Η διοίκηση του δήμου πηγαίνει όπου την πάει ο άνεμος»
«Είναι ξεκάθαρο που βρίσκεται το πρόβλημα της δυσοσμίας»
Απλές προτάσεις για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ