Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ«Η διοίκηση του δήμου κατάφερε να είναι όλη η αντιπολίτευση απέναντί της»

«Η διοίκηση του δήμου κατάφερε να είναι όλη η αντιπολίτευση απέναντί της»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης στην «Αγκίδα», είπε, μεταξύ άλλων, ότι η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κατάφερε να συσπειρώσει όλη την αντιπολίτευση απέναντί της, ενώ θα έπρεπε να την συσπειρώσει για να είναι όλοι μαζί, διοίκηση και αντιπολίτευση, απέναντι στα προβλήματα.

«Αυτό το πράγμα μόνο αυτή η διοίκηση του δήμου μας το κατάφερε στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρουμε κανέναν άλλο δήμο στον οποίο να υπάρχει τέτοια κατάσταση. Σε όλους τους άλλους δήμους υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζουν αποφάσεις», τόνισε ο κύριος Αλεξανδρίδης και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «σ’ αυτόν τον δήμο όλη η αντιπολίτευση είναι απέναντι στη διοίκηση όσον αφορά τα σοβαρά θέματα, γιατί στα θέματα λειτουργίας όλοι είμαστε υπέρ και βάζουμε πλάτη και ψηφίζουμε και τα Τεχνικά Προγράμματα και τους Προϋπολογισμούς. Όλα αυτά τα ψηφίσαμε».

«Η διοίκηση του δήμου πηγαίνει όπου την πάει ο άνεμος»
«Δυστυχώς ο δήμαρχος μόνος του αποφασίζει…»
«Τα ΕΛΠΕ οφείλουν να φέρουν μελέτη από το ΑΠΘ»
«Είναι ξεκάθαρο που βρίσκεται το πρόβλημα της δυσοσμίας»
Το κολυμβητήριο στην οδό Ιθάκης μπορεί να κλείσει με μπαλόνι και να λειτουργεί όλο το χρόνο
Απλές προτάσεις για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ