Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά ο κύριος Κυρίζογλου πρέπει να πάρει ως μεσάζοντα το Δημοτικό Συμβούλιο...

Τελικά ο κύριος Κυρίζογλου πρέπει να πάρει ως μεσάζοντα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Η ανακοίνωση του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης που αναφερόταν στη παραχώρηση ακινήτων στο δήμο από την  Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), παρέσυρε πολλούς να πιστέψουν ότι τα ακίνητα παραχωρούνταν στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης δωρεάν. Τελικά τα ακίνητα που αφορούσαν αθλητικούς χώρους παραχωρήθηκαν και στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης από την ΕΤΑΔ με τον ίδιο τρόπο που παραχωρήθηκαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!  Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε είκοσι (20) έτη από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον δέκα (10) έτη από την έγκριση του αρμοδίου οργάνου της Εταιρίας. Ορίζεται ετήσιο ενοίκιο και ισούται με το ήμισυ (50%) επί των εσόδων που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση του παραχωρημένου τμήματος του ακινήτου υπέρ της ΕΤΑΔ.

Έγραφε η ανακοίνωση του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης ότι «ύστερα από επί πολλά έτη επίπονη και επίμονη διεκδίκηση, διαπραγματεύσεις και συνεργασία του Δημάρχου και των Υπηρεσιών του Δήμου με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), επιτέλους παραχωρούνται στο Δήμο μας…». Δηλαδή στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης χρειάστηκαν πολλά έτη για να κερδίσουν ότι κέρδισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου σε λίγους μήνες με τη στάση του, αφού καταψήφισε πρόταση της διοίκησης για καταβολή ετήσιου ενοικίου 12.000 ευρώ στην ΕΤΑΔ και τελικά ήρθε η σύμβαση με τον παραπάνω τρόπο. Τελικά δεν χρειάζεται να πάρει ως μεσάζοντα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τον κύριο Κυρίζογλου για να κερδίζει ακίνητα. Τελικά ο κύριος Κυρίζογλου πρέπει να πάρει ως μεσάζοντα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να μην χρειάζεται να παιδεύεται πολλά χρόνια αλλά να λύνει τα προβλήματά του σε λίγους μήνες.

Περ.

Παραχώρηση ακινήτων κατά χρήση στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης
Η σύμβαση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την ΕΤΑΔ είναι η ίδια με τη σύμβαση του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ