Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣφοδρή επίθεση της παράταξης Καμαρινού στον δήμαρχο για τη διαχείριση της πανδημίας...

Σφοδρή επίθεση της παράταξης Καμαρινού στον δήμαρχο για τη διαχείριση της πανδημίας του covid-19

Στην ανάρτηση που έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook στις 10 Νοεμβρίου 2021 με τίτλο «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!», εκτός των υπολοίπων που έγραφε, έκανε σφοδρή επίθεση στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και προσωπικά στον δήμαρχο για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

«Το μεγαλείο της διοικητικής τους ανικανότητας φάνηκε περίτρανα μέσα στην πανδημία του κορονοϊού όπου ο καθένας από όλους αυτούς έχει και μία διαφορετική άποψη, με κορυφαίο τον δήμαρχο Μανδαλιανό, που αντί να ηρεμήσει τον κόσμο προκαλούσε σύγχυση με αυτά που έλεγε. Άξιος για το Νόμπελ Αλαλούμ Δηλώσεις!!», έγραφε η ανάρτηση της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού.

Βαριές κουβέντες για τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, γιατί ο κύριος Μανδαλιανός εκτός από δήμαρχος είναι και ιατρός. Βαριές κουβέντες αλλά δυστυχώς η διοίκησή του μέχρι και σήμερα αρνείται να κάνει ουσιαστικά πράγματα για τον περιορισμό της πανδημίας, αρνείται να προχωρήσει σε καμπάνια για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19, όπως ζήτησαν και ο Βασίλης Ανδρεάδης και ο ίδιος ο Γιάννης Καμαρινός.

Μακάρι η παράταξη Καμαρινού να είχε άδικο. Δυστυχώς οι χειρισμοί της πανδημίας από τη διοικούσα παράταξη δεν δείχνουν ότι έχει άδικο η παράταξη Καμαρινού. Το μεγάλο δυστύχημα όμως είναι ότι, ακόμη και τώρα που σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης η πανδημία του κορονοϊού καλπάζει, η διοίκηση του δήμου δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει έστω σε μία καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για τους εμβολιασμούς.

Κιμ. Ο.

«Ο πολιτικός φερεντζές της “Νέας Πνοής” έπεσε νωρίς»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ