Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΧοντρό καρφί της παράταξης Καμαρινού στη διοίκηση του δήμου για τη διαχείριση...

Χοντρό καρφί της παράταξης Καμαρινού στη διοίκηση του δήμου για τη διαχείριση της πανδημίας

Ανάρτηση πριν από λίγο έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook με τίτλο «TΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ!!». Στο τέλος της ανακοίνωσης ο Γιάννης Καμαρινός ρίχνει ένα πολύ χοντρό καρφί στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τη διαχείριση της πανδημίας του covid-19. Γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Ταυτόχρονα καλούμε την δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς ερασιτεχνισμούς να είναι στο πλευρό όλων των πολιτών με ενημέρωση και αυστηρή τήρηση των μέτρων. Τις προσωπικές τους απόψεις κάποιοι της διοίκησης να τις κρατήσουν για τους εαυτούς τους!!».

Ο Γιάννης Καμαρινός έχει απόλυτο δίκιο αφού φτάσαμε στα μέσα του Νοέμβρη, η Θεσσαλονίκη «βράζει» από τον κορονοϊό, στα νοσοκομεία της πόλης δεν υπάρχει άδειο κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι τελευταίος στους εμβολιασμούς στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει προχωρήσει σε καμπάνια προκειμένου να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του covid-19.

Η πρόταση στην ανακοίνωση «Τις προσωπικές τους απόψεις κάποιοι της διοίκησης να τις κρατήσουν για τους εαυτούς τους!!» δείχνει ότι η παράταξη Καμαρινού γνωρίζει πως κάποια μέλη της διοίκησης έχουν προσωπική άποψη για την πανδημία που έρχεται σε σύγκρουση με την επιστήμη και αυτό είναι τραγικό. Ο Γιάννης Καμαρινός, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στις 3 Νοεμβρίου 2021, ζήτησε επιτακτικά να γίνει καμπάνια για τους εμβολιασμούς, αλλά δεν πήρε καμία απάντηση.

Τρομάζουμε και μόνο στη σκέψη μέλη της διοίκησης του δήμου να έχουν άλλη άποψη σχετικά με την τήρηση των μέτρων. Οι ευθύνες της διοίκησης είναι βαριές αφού κοντεύει να βγει το φθινόπωρο και δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για να βοηθήσει στον περιορισμό της πανδημίας. Δυστυχώς η έως τώρα στάση της, δεν μας κάνει καθόλου αισιόδοξους για τις μελλοντικές της ενέργειες προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ