Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί η Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου δεν παίρνει θέση για τα γεγονότα...

Γιατί η Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου δεν παίρνει θέση για τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου;

Πριν δύο ημέρες εξέφρασα δημόσια την απορία για το αν η Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου έβγαλε κάποια ανακοίνωση για τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ Ευόσμου.  Προφανώς και δεν εξέδωσε γιατί διαφορετικά θα τη διαβάζαμε.

Τόσες ημέρες βλέπουμε να έχουν πάρει θέση η Ομοσπονδία Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας,  η ΟΛΜΕ, η Ε’ ΕΛΜΕ και άλλοι εκτός από το ανώτερο συλλογικό όργανο που επίσημα εκπροσωπεί όλους τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου.

Σε  σχόλιο μου σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα χθες, μου την “έπεσε” κάποιος κύριος ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, πράγμα που σημαίνει πως συμφωνεί με τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες. Αυτή μπορεί βέβαια να είναι η προσωπική του θέση κι όχι της Ελληνικής Λύσης.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το σχόλιο κι επειδή μέσα στην Ένωση Γονέων υπάρχει εκλεγμένος γονέας και πρώην υποψήφιος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ρωτάω ευθέως την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων, κα. Ζαννίκου, που χρόνια τώρα εκπροσωπεί τα σχολεία του Δήμου χωρίς η ίδια να έχει  παιδί σε οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης,  αν έχει καμία σχέση η σύνθεση του ΔΣ της Ένωσης με  την απάθεια με την οποία τόσες μέρες παρακολουθεί τα γεγονότα.

Αν όχι,  ας μας πει τους λόγους της στάσης που κρατάει στο θέμα και για να γίνει λίγο πιο ξεκάθαρο, θα προσθέσω ότι όταν εκπροσωπείς τόσους συλλόγους γονέων,  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Σαμαρτζίδου Βότση Μαρίνα, κάτοικος Ελευθερίου Κορδελιού

ΥΓ: Οι σύλλογοι γονέων οφείλουν να εκδώσουν ψηφίσματα για τα γεγονότα, εφόσον η Ένωση τους αγνοεί.

Για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Ευόσμου έχει να πει κάτι η Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ