Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΝα πάει ο κύριος Σούλας να διαβάσει κανέναν νόμο για να μάθει…

Να πάει ο κύριος Σούλας να διαβάσει κανέναν νόμο για να μάθει…

Δεν είναι μόνο οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε βάρος του τέως δημάρχου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Ιουλίου 2021. Ήταν και που τον παρότρυνε να διαβάσει κανέναν νόμο για να μάθει!! Δηλαδή ξέρει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Γιώργος Ρούμελης, τους νόμους που ισχύουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν τους ξέρει ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας!

Καιρός φέρνει όμως τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια κι αυτήν τη φορά ο καιρός έφερε πολύ γρήγορα τα παραπούλια γι’ αυτό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να αποκτήσει μέτρο στις κουβέντες του και στη συμπεριφορά του, προκειμένου να μην εκτεθεί ξανά με τον τρόπο που φρόντισε μόνος του να εκτεθεί στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά την ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας του Πολυλειτουργικού Κέντρου Ελευθερίου Κορδελιού, πήρε φόρα, μέτρησε τις ψήφους και ανακοίνωσε την υπερψήφισή του με τις 18 ψήφους υπέρ, μέχρι που παρενέβη ο κύριος Σούλας και τον ενημέρωσε ότι οι κανονισμοί για να υπερψηφιστούν χρειάζονται την πλειοψηφία του συνόλου των δημοτικών συμβούλων και όχι των παρόντων δημοτικών συμβούλων! Για να ψηφιστεί δηλαδή το συγκεκριμένο θέμα χρειαζόταν 23 ψήφους!

Είναι που ο κύριος Σούλας πρέπει να πάει να διαβάσει, ενώ ο κύριος Ρούμελης είναι πολύ διαβασμένος στους σχετικούς με τον δήμο νόμους και κανονισμούς!!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ