Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στην Ομάδα Βόλεϊ του Αίαντα Ευόσμου

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στην Ομάδα Βόλεϊ του Αίαντα Ευόσμου

Η ομάδα πετοσφαίρισης του Αίαντα Ευόσμου μας έκανε τριπλά υπερήφανους πετυχαίνοντας μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις, που αναδεικνύουν τη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών και των προπονητών σε μια ιδιαίτερα δύσκολη -λόγω των συγκυριών- χρονιά, η οποία ωστόσο ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Σε μια συγκλονιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, η ιστορική ομάδα του Δήμου μας αναδείχθηκε:

  • Πρωταθλητής στην κατηγορία Κ18 Κοριτσιών, προκρινόμενη στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (FINAL FOUR ΕΛΛΑΔΟΣ)
  • Δευτεραθλητής στην κατηγορία Κ 20 Κοριτσιών, προκρινόμενη στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (FINAL FOUR ΕΛΛΑΔΟΣ)
  • Τριταθλητής στην κατηγορία Κ 18 Αγοριών.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός συγχαίρει εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου όλους τους συντελεστές των σπουδαίων αυτών διακρίσεων, τις αθλήτριες και τους αθλητές του συλλόγου, τη διοίκηση και τους προπονητές, που συνέβαλαν σε αυτές τις σπουδαίες αθλητικές επιτυχίες. Όπως επισήμανε ο κ. Μανδαλιανός: «Ο Αίαντας Ευόσμου μας γεμίζει ακόμη μια φορά με περηφάνια και συγκίνηση, αναδεικνύοντας την αθλητική παρουσία του δήμου μας σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι στο ιστορικό σωματείο του τόπου μας να συνεχίσει την πορεία του με την ίδια δυναμική, το υψηλό ήθος και το συλλογικό αγωνιστικό πνεύμα που αποδεικνύουν την πραγματική διάσταση του αθλητισμού και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία μας».

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ