Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπαράδεκτη επίθεση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Πέτρο Σούλα

Απαράδεκτη επίθεση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Πέτρο Σούλα

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Ιουλίου 2021 και ενώ ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας αναφερόταν σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο που οι δημοτικοί σύμβουλοι κλήθηκαν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο μέσω e-mail, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γιώργος Ρούμελης του είπε ότι «προκειμένου να προβληθείτε μπερδεύετε τα πάντα. Φτάνει πια. Επειδή έχετε το λόγο θα λέτε αερολογίες». Ο πρόεδρος διευκρίνισε ότι τότε δεν ήταν επιστολική η ψήφος, γιατί εκείνη η συνεδρίαση ήταν «δια περιφοράς» και ήταν συγκεκριμένη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο.

Στην ερώτηση του τέως δημάρχου αν η δια περιφοράς δεν είναι επιστολική ψήφος, ο κύριος Ρούμελης του απάντησε: «Κύριε Σούλα σας παρακαλώ. Ήσασταν και δήμαρχος. Διαβάστε κανέναν νόμο. Φτάνει. Ο λαϊκισμός αλλού».

Ο τέως δήμαρχος σ’ αυτήν την απαράδεκτη επίθεση με τις απαράδεκτες εκφράσεις, το μόνο που είπε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν να προσέχει τις εκφράσεις του. Ο κύριος Ρούμελης απάντησε και σ’ αυτό λέγοντας ότι «όταν θα σταματήσετε εσείς να λέτε τέτοιες ανακρίβειες, θα σταματήσω κι εγώ». Δηλαδή ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ουσιαστικά είπε στους δημοτικούς συμβούλους πως όταν θα θεωρεί κάτι από τα λεγόμενά τους ανακρίβεια, θα τους προσβάλει όπως πρόσβαλε τον τέως δήμαρχο, αναγκάζοντας τον Πέτρο Σούλα να του πει ότι «όταν μιλάτε για λαϊκισμό να κοιτάτε στον καθρέφτη».

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ