Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑ«Σκουληκότρυπα» το τούνελ της εσωτερικής περιφερειακής οδού στην ανατολική Θεσσαλονίκη!

«Σκουληκότρυπα» το τούνελ της εσωτερικής περιφερειακής οδού στην ανατολική Θεσσαλονίκη!

Η Θεσσαλονίκη βρέθηκε έτη φωτός μπροστά, καθώς έγινε ένα πετυχημένο πείραμα καμπύλωσης του χωροχρόνου. Η σήραγγα της εσωτερικής περιφερειακής οδού στην ανατολική Θεσσαλονίκη έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό καθώς ήταν τελικά μία σκουληκότρυπα, μία σήραγγα που μπορεί να συνδέσει δύο απομακρυσμένα σημεία! Η σήραγγα της εσωτερικής περιφερειακής οδού κατάφερε να συνδέσει τη Θεσσαλονίκη με το Μαϊάμι! Πώς;

Οι οδηγοί που ήθελαν να πάρουν μέρος στο πείραμα ακολουθούσαν την εσωτερική περιφερειακή οδό με το αυτοκίνητό τους από δυτικά προς ανατολικά μέχρι που έβρισκαν το τούνελ. Εκεί, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν έξω από το τούνελ, άναβαν τα φώτα και όταν έβγαιναν στην άλλη πλευρά, μετά από ένα ταξίδι μερικών δευτερολέπτων, αντίκρυζαν το Μαϊάμι! Στην  είσοδο του Μαϊάμι τους καλωσόριζε ο José Antonio Domínguez Bandera!!

Τραγικό ήταν το γεγονός ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έστησε πρόχειρο σταθμό διοδίων στην είσοδο του τούνελ από ανατολικά προς δυτικά, γιατί δεν είναι δυνατόν να βρίσκεσαι μέσα σε δευτερόλεπτα από τη Θεσσαλονίκη στο Μαϊάμι, να ζεις την καμπύλωση του χωροχρόνου, να βλέπεις τον Bandera κι όλα αυτά τζάμπα!!

Χαρ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ