Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠόσα Μέσα Ενημέρωσης θα γράψουν ότι η ανάπλαση της Επτανήσου δεν ήταν...

Πόσα Μέσα Ενημέρωσης θα γράψουν ότι η ανάπλαση της Επτανήσου δεν ήταν σκάνδαλο;

Πόσα Μέσα Ενημέρωσης θα γράψουν ότι η ανάπλαση της οδού Επτανήσου δεν ήταν σκάνδαλο, ότι δεν έγινε κάποια ατασθαλία, ότι δεν βρέθηκαν κάποιοι πιο πλούσιοι από αυτή τη διαδικασία; Πόσα Μέσα Ενημέρωσης θα γράψουν ότι η οδός Επτανήσου αναπλάστηκε και παραδόθηκε σε χρήση, όπως έπρεπε να παραδοθεί, στους κατοίκους της περιοχής και όλου του δήμου; Πόσα Μέσα Ενημέρωσης θα γράψουν ότι μια ακόμα υπόθεση σκανδαλολογίας για αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έπεσε στο κενό, αφού η Δικαιοσύνη την έστειλε στο αρχείο;

Όσον αφορά την υπόθεση της «τρύπας» των 14 εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κανένα Μέσο Ενημέρωσης δεν έγραψε τίποτα, απ’ όσο ξέρουμε. Προπαντός τα Μέσα Ενημέρωσης, που είχαν διασύρει τον δήμο πανελληνίως ως δήμο λαμογιών και που όφειλαν να γράψουν για την απόφαση της Δικαιοσύνης να στείλει κι εκείνη την υπόθεση στο αρχείο ως ανυπόστατη, δεν είχαν γράψει τίποτα. Είμαστε σίγουροι ότι ούτε και τώρα θα γράψουν για την υπόθεση της οδού Επτανήσου. Δουλειά τους, προφανώς, θεωρούν το λάσπωμα και τη σπίλωση και όχι την αποκατάσταση όσων λάσπωσαν κι όσων σπίλωσαν. Το ότι δεν αποκαθιστούν αυτούς που λάσπωσαν, και σπίλωσαν, αποδεικνύει ότι η λειτουργία τους δεν είχε να κάνει με κανενός είδους δημοσιογραφικό έλεγχο και δημοσιογραφική κριτική για τον τρόπο λειτουργίας αιρετών και υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Αν ήταν έτσι τώρα θα τους αποκαθιστούσαν, πράγμα που πεισματικά δεν κάνουν.

Είναι υποχρέωση του δήμου, αφού τελείωσε όλος αυτός ο κύκλος των καταγγελιών, επώνυμων και ανώνυμων, περί σκανδάλων, να διοργανώσει μια συνέντευξη τύπου και να αποστείλει δελτία τύπου προς όλα τα Μέσα Ενημέρωσης με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, προκειμένου να αποκαταστήσει στη συνείδηση του κόσμου τους αδίκως καταγγελθέντες, κατηγορηθέντες και συκοφαντηθέντες υπαλλήλους και αιρετούς του δήμου. Μπορεί η διοίκηση Μανδαλιανού να έχει πολλούς νέους ανθρώπους, αλλά έχει και αρκετούς παλιούς που υπέστησαν την ταλαιπωρία και την ψυχική φθορά ως καταγγελθέντες. Αλλά και να μην είχε τέτοιους, έχουν σχεδόν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις. Άλλωστε οι ενέργειες που πρέπει να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού δεν αφορούν μόνο τα πρόσωπα αλλά και το ίδιο το όνομα του δήμου, το οποίο διασύρθηκε και σπιλώθηκε βάναυσα στο πανελλήνιο.

Στο αρχείο και το «σκάνδαλο» της οδού Επτανήσου
Να πάνε να φέρουν τα χρήματα της απένταξης της οδού Επτανήσου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ