Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣτο αρχείο και το «σκάνδαλο» της οδού Επτανήσου

Στο αρχείο και το «σκάνδαλο» της οδού Επτανήσου

Ακόμα μία κατηγορία για «σκάνδαλο» στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου μπήκε στο αρχείο με Βούλευμα τους Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση αφορούσε την ανάπλαση της οδού Επτανήσου στον Εύοσμο και κατηγορούμενοι ήταν 42 αιρετοί και υπάλληλοι, μεταξύ αυτών και τρεις πρώην δήμαρχοι, δύο του πρώην δήμου Ευόσμου και ένας του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η «Αγκίδα» με τεκμηριωμένα άρθρα από την αρχή και αυτής της υπόθεσης πήρε θέση στο ζήτημα καθώς από κανένα στοιχείο δεν συμπεραινόταν ότι υπήρχε σκάνδαλο. Μετά από αρκετά χρόνια με το συγκεκριμένο βούλευμα έληξε η ταλαιπωρία 42 αιρετών και υπαλλήλων του δήμου για μία ακόμα υπόθεση που καταγγέλθηκε ως σκάνδαλο, χωρίς να υπάρχει πουθενά σκάνδαλο.

Μάλλον θα υπερβάλουμε αν ρωτήσουμε εάν θα βρεθεί κανένας να ζητήσει συγνώμη για μία ακόμα υπόθεση που ταλαιπώρησε τον δήμο και έδρασε ως τροχοπέδη στη λειτουργία του. Μέχρι τώρα κανένας από τους καταγγέλλοντες δεν ζήτησε ούτε μισή συγνώμη για καμία από τις υποθέσεις για τις οποίες η Δικαιοσύνη αποφάσισε ότι δεν υπήρχαν σκάνδαλα.

Το ιστορικό της ανάπλασης της οδού Επτανήσου
Το έργο της Επτανήσου πραγματοποιήθηκε;!
Ποιος τελικά ήθελε να ζημιώσει τον δήμο στην υπόθεση Επτανήσου;!
Υπάρχει σκάνδαλο «Επτανήσου»;!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ