Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!! ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ!!
Τρεις εβδομάδες σχεδόν πέρασαν από την ημέρα που η διοίκηση του δήμου και ο δήμαρχος έστειλαν επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με 1 εκ. ευρώ και κανένας από την “Νέα Πνοή” δεν γνωρίζει τι απέγινε. Ούτε καν ενδιαφέρθηκαν σε αυτό το διάστημα να ασκήσουν πιέσεις με οποιοδήποτε πολιτικό τρόπο ώστε να βοηθήσουν τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο του δήμου μας που βρέθηκε σε αιφνίδιο καθολικό lockdown και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επιβιώσει.
“Δεν έχουμε κάποια απάντηση κ. Καμαρινέ στο αίτημα μας, δυστυχώς, θα ενοχλήσουμε ξανά στο υπουργείο να δούμε τι σκοπεύουν να κάνουν” ήταν η απάντηση του δημάρχου στο ερώτημα της παράταξης μας. Με άλλα λόγια δεν μπήκαν στον κόπο τόσες μέρες να “ενοχλήσουν” για το θέμα αυτό, προφανώς γιατί έτρεχαν με άλλες πιο σοβαρές υποθέσεις.
Σε ένα δήμο όπου η οικονομία βάλλεται, η καθημερινή επιβίωση και τα αγαθά δύσκολα αποκτώνται, εκατοντάδες επιχειρήσεις μπορεί να μην λειτουργήσουν ξανά και άλλοι τόσοι εκατοντάδες συνάνθρωποι μας μπορεί να αντιμετωπίσουν το φάσμα της ανεργίας, αυτοί ασχολούνται με την παιδική παχυσαρκία, την σωστή στάση του σώματος στον υπολογιστή και με εκδηλώσεις που περνούν απαρατήρητες από τους δημότες που βρίσκονται σε κατάσταση αγωνίας.
Δυστυχώς μέσα στην κρίση της πανδημίας, από κάθε άποψη, αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων να διαχειριστούν τα προβλήματα των δημοτών και να δώσουν λύσεις. Απλά θλιβεροί!!
Ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Γιάννη Καμαρινού στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ