Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο 25 από το 2.500 έχει δύο μηδενικά διαφορά!

Το 25 από το 2.500 έχει δύο μηδενικά διαφορά!

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου συζητήθηκε ψήφισμα που κατέθεσαν πολίτες κατά της εγκατάστασης «παράτυπων μεταναστών» στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο εκπρόσωπος των πολιτών, που κατέθεσαν το ψήφισμα, απευθύνθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και μεταξύ άλλων είπε ότι στις συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν πήραν μέρος 2.500 άτομα.

Το πόσα άτομα ήταν στη συγκέντρωση το σχολίασε στην τοποθέτησή του ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, γιατί σε καμία περίπτωση αυτός ο αριθμός που ειπώθηκε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εκτός όμως από αυτό, ο κόσμος που βρέθηκε σ’ εκείνες τις συγκεντρώσεις και κυρίως στην πρώτη, πήγε για να διαμαρτυρηθεί για την επιβολή lockdown μόνο στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και βρέθηκε να φωνάζουν δίπλα του «να καεί, να καεί το μπ@ρδέλο η Βουλή» και «αλήτες, προδότες πολιτικοί».

Εκτός όμως από τα παραπάνω, χθες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά την ώρα που ακούστηκε ότι στις συγκεντρώσεις συμμετείχαν 2.500 άτομα, τη συνεδρίαση παρακολουθούσαν διαδικτυακά 25 άτομα! Το 25 βέβαια από το 2.500 έχει μόνο δύο μηδενικά διαφορά. 115 άτομα έβαλαν την υπογραφή τους κάτω από το συγκεκριμένο ψήφισμα προκειμένου να εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και για την τύχη του δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, αφού 25 άτομα είναι ο ελάχιστος αριθμός που παρακολουθεί κάθε φορά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τελικά φαίνεται πως στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης του μεταναστευτικού δεν βρήκε ανταπόκριση, αφού άλλα είναι τα προβλήματα των κατοίκων του δήμου και έχουν να κάνουν με την οικονομική επιβίωση και την επιβίωση από την πανδημία.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ