Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚατόπιν εορτής θα υλοποιηθεί η πρόταση της κυρίας Πασχαλίδου για καμπάνια ενημέρωσης...

Κατόπιν εορτής θα υλοποιηθεί η πρόταση της κυρίας Πασχαλίδου για καμπάνια ενημέρωσης σχετικά με την πανδημία

Η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, πρότεινε, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 18ης Νοεμβρίου 2020, την πραγματοποίηση καμπάνιας ενημέρωσης από τον δήμο για την πανδημία του κορονοϊού. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ιατρός παθολόγος Κλεάνθης Μανδαλιανός αποδέχτηκε τότε την πρόταση της κυρίας Πασχαλίδου, όμως η πρόταση της κυρίας Πασχαλίδου δεν υλοποιήθηκε ποτέ, παρόλο που η «Αγκίδα» είχε επαναφέρει την πρόταση της δημοτικής συμβούλου της παράταξης Καμαρινού στις 18 Δεκεμβρίου 2020.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, που διεξήχθη εξαιτίας της επιβολής ολικού lockdown στον δήμο λόγω των κρουσμάτων της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης του covid-19, η διοίκηση ανακοίνωσε πως μεταξύ των άλλων ενεργειών θα προβεί και σε καμπάνια ενημέρωσης των δημοτών. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όπως είπαν και ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι,  για να προλάβουμε περαιτέρω μετάδοση της πανδημίας. Καλά θα ήταν όμως οι καλές προτάσεις, που μάλιστα υιοθετούνται από τη διοίκηση του δήμου, να υλοποιούνται αμέσως και όχι με καθυστέρηση τριών μηνών και όχι υπό την πίεση του ολικού lockdown.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ