Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Δον Κιχώτης Κορδελιού Ευόσμου έκανε αυγό και κακαρίζει λες και γέννησε...

Ο Δον Κιχώτης Κορδελιού Ευόσμου έκανε αυγό και κακαρίζει λες και γέννησε αστεροειδή…

Η «Ελληνοφρένεια» αναζητά υλικό για σάτιρα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επειδή δεν ξέρει ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι αστείρευτη πηγή σατυρικών εκπομπών, άρθρων, διηγημάτων, κόμιξ. Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Σάντσο Πάντσα λέει πως ο Δον Κιχώτης έκανε αυγό και κακαρίζει λες και γέννησε αστεροειδή. Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Δον Κιχώτης καλείται από τον Σάντσο Πάντσα να αφήσει τους κομπασμούς γιατί μες τα πολλά παινέματα τα πιο πολλά είναι ψέματα! Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ενίοτε ο Δον Κιχώτης βγάζει την πανοπλία και βάζει ράσο, γιατί πιστεύει ότι τα ράσα κάνουν τον παπά! Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;! Ο παπάς της τράπουλας κι όχι ο Χρήστος Παππάς. Εκείνος εξαφανίστηκε από προσώπου γης! Έγινε μπουχός δηλαδή!!

Αλλά ας επιστρέψουμε ξανά στα του δήμου μας. Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Δον Κιχώτης, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Σάντσο Πάντσα, κάνει άλλοτε υποκριτικές καταγγελίες με τουφεκιές στον αέρα και άλλοτε γεμίζει με «σάλια» το προφίλ στο facebook αυτών που καταγγέλλει! Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Σάντσο Πάντσα καταγγέλλει τον Δον Κιχώτη ότι απέτυχε να καταξιωθεί ως λοιμωξιολόγος και ως νομικός σύμβουλος. Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Σάντσο Πάντσα καλεί όσους ακολουθούν τον Δον Κιχώτη να είναι επιφυλακτικοί στις μάχες που δίνει με τους ανεμόμυλους γιατί το κάνει προς εξυπηρέτηση συμφερόντων ημετέρων! Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Σάντσο Πάντσα ελπίζει ότι μετά τον χθεσινό αγιασμό των Θεοφανίων θα εξαφανιστούν οι κάθε λογής «καλικάντζαροι» από ανάμεσά μας και ιδιαίτερα οι «καλικάντζαροι στο Δήμο μας». Ο Σάντσο Πάντσα δεν χαρακτηρίζει ευθέως καλικάντζαρο τον Δον Κιχώτη.

Όλα αυτά σ’ αυτόν τον δήμο που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα και που ο Σάντσο Πάντσα οπωσδήποτε κάτι παραπάνω ξέρει για τον Δον Κιχώτη!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ