Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«"ΝΕΑ ΠΝΟΗ": ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΦΑΝΦΑΡΑ!!»

«”ΝΕΑ ΠΝΟΗ”: ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΦΑΝΦΑΡΑ!!»

Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο «”ΝΕΑ ΠΝΟΗ”: ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΦΑΝΦΑΡΑ!!» έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook:

«Δύο ανακοινώσεις που αφορούν εργαζομένους του δήμου μας Κορδελιού-Ευόσμου είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Η πρώτη για την απόφαση της διοίκησης να μην προσφύγει στην Επιτροπή του άρθρου 152 για την στήριξη 24 συμβασιούχων στους Παιδικούς Σταθμούς και η δεύτερη για μια σειρά από παροχές προς τους εργαζόμενους που δεν δόθηκαν ακόμη.

Καμία φυσικά από τις ανακοινώσεις αυτές δεν βρήκαν θέση να δημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου μας ώστε να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες για το περιεχόμενο τους και ο καθένας να τις κρίνει. Η Δημοκρατία και η Διαφάνεια υπάρχουν μόνο στον ύπνο τους.
Απεναντίας όμως, για την δεύτερη επιστολή, Δήμαρχος και ΑντιΔΗΜΑΡΧΟΣ έσπευσαν να δώσουν αμέσως απαντήσεις, μέσα από τις οποίες μας ενημερώνουν σε στυλ φωτορομάντζου ότι η σχέση τους καλά κρατεί και ότι αγαπιούνται πολιτικά στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.
Ας σοβαρευτούν λέμε εμείς και ας διοικήσουν με υπευθυνότητα τον δήμο υπηρετώντας σωστά θεσμούς και ανθρώπους. Αυτό που οφείλουν να κάνουν είναι να δίνουν μία προς μία απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν οι δημότες και οι εργαζόμενοι στα προβλήματα τους και ας αφήσουν τις ποιητικές τους αναλαμπές τύπου Φανφάρα!!
Οι δημότες μας και οι εργαζόμενοι του δήμου θα υπάρχουν και μετά από αυτούς όταν φύγουν από την διοίκηση. Βρίσκονται εκεί, Δήμαρχος και ΑντιΔΗΜΑΡΧΟΣ, για να λύνουν άμεσα τα προβλήματα και όχι για να βλέπουν παντού εχθρούς.
Περιμένουμε λοιπόν να διαβάσουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν.
>Οι δύο ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν βρίσκονται στους παρακάτω συνδέσμους για όσους επιθυμούν να τις διαβάσουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ