Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔήμος κουβαρντάς σαν αυτόν του Κορδελιού Ευόσμου δεν υπάρχει πουθενά…

Δήμος κουβαρντάς σαν αυτόν του Κορδελιού Ευόσμου δεν υπάρχει πουθενά…

Τέτοιος δήμος κουβαρντάς σαν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο!

Έφτιαξε με δικά του χρήματα και με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αθλητικές εγκαταστάσεις και κλειστό γυμναστήριο σε οικόπεδο των ΕΛΠΕ (Αθλητικό Πάρκο ΕΚΟ) και μετά τα παρέδωσε στα ΕΛΠΕ, αφού το οικόπεδο δεν ήταν δικό του και τα ΕΛΠΕ το ζήτησαν πίσω!

Έφτιαξε με δικά του χρήματα τα κτίρια στο Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας (ΘΕΠΑΝ) σε οικόπεδο που ανήκει στην Εκκλησία και μετά παρέδωσε τα κτίρια στην Εκκλησία, αφού το οικόπεδο ήταν δικό της και το ζήτησε πίσω!

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν πια αφού το κλειστό γυμναστήριο ήδη έχει γκρεμιστεί. Τα κτίρια του ΘΕΠΑΝ υπάρχουν, στεγάζουν δημοτικές υπηρεσίες και δραστηριότητες, η Εκκλησία ζητάει ενοίκιο γι’ αυτά και η διοίκηση του δήμου ετοιμάζεται να δώσει!!

Τέτοιος δήμος κουβαρντάς σαν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν υπάρχει πουθενά σε όλον τον κόσμο που αφού πρώτα σκορπίσει χρήματα για να φτιάξει εγκαταστάσεις σε ξένα οικόπεδα, κατόπιν παραδίδει τις εγκαταστάσεις που έφτιαξε με χρήματα των δημοτών και από πάνω πληρώνει και ενοίκια γι’ αυτές!

Πρέπει να αισθανόμαστε λοιπόν χαρούμενοι που ο δήμος δεν πλήρωσε και το γκρέμισμα του κλειστού γυμναστηρίου μέσα στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ. Μάλλον δεν το ζήτησαν τα ΕΛΠΕ. Αν το ζητούσαν τα ΕΛΠΕ, αυτός ο κουβαρντάς δήμος θα ήταν ικανός να πληρώσει για να το γκρεμίσει, αφού πρώτα πλήρωσε για να το χτίσει.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ