Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΗ συνέπεια του Βελόπουλου στο θέμα της επιστολικής ψήφου…

Η συνέπεια του Βελόπουλου στο θέμα της επιστολικής ψήφου…

Ο Βελόπουλος είναι ένας συνεπής πολιτικός με σταθερή άποψη, πράγμα που απέδειξε για ακόμα μια φορά στο θέμα της επιστολικής ψήφου. Όταν συζητιόταν το θέμα της επιστολικής ψήφου για τους Έλληνες του εξωτερικού, ο Κυριάκος Βελόπουλος άστραψε και βρόντηξε εναντίον όλων εκείνων που δεν έδωσαν σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού το δικαίωμα να ψηφίζουν, ακόμα και από την τουαλέτα του σπιτιού τους, με επιστολική ψήφο.

Και τι δεν είπε τότε ο Κυριάκος Βελόπουλος ο Συνεπής απευθυνόμενος σ’ εκείνους που δεν έδωσαν το δικαίωμα της επιστολικής ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού. Τι τους είπε ότι αυτός είναι ένας άδικος νόμος γιατί παραβιάζει την αρχή ίσων δικαιωμάτων των Ελλήνων. Τι τους είπε ότι θα ψηφίζει ο Ιμπραήμ και δεν θα ψηφίζει ο Έλληνας μετανάστης στην Γερμανία. Τι τους είπε ελληνοφοβικούς. Αυτά τα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στα μέσα του Δεκέμβρη του 2019.

Στις αρχές του Νοέμβρη του 2020, ούτε ένα χρόνο μετά από την ημερομηνία που ο Κυριάκος Βελόπουλος άστραψε και βρόντηξε υπέρ της επιστολικής ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, κατήγγειλε την επιστολική ψήφο των Αμερικανών! Ο Κυριάκος Βελόπουλος ο Συνεπής υιοθέτησε πλήρως από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής τη θεωρία του Ντόναλντ Τραμπ και κατήγγειλε πως στις επιστολικές ψήφους των Αμερικανικών εκλογών έγινε καλποχειρία καθώς «ψήφισαν ακόμα και νεκροί».

Καλά λοιπόν που δεν ψήφισαν, όσοι Έλληνες βουλευτές δεν ψήφισαν, την επιστολική ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, όπως ζητούσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, γιατί τότε θα γινόταν καλποχειρία καθώς θα ψήφιζαν ακόμα και νεκροί, όπως κατήγγειλε ότι έγινε στις Αμερικανικές εκλογές ο ίδιος ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης. Ευτυχώς στην Ελληνική πολιτική σκηνή υπάρχει ο Κυριάκος Βελόπουλος με τη συνέπειά του και τα χωρατά του, γιατί μόνο ως χωρατό μπορεί να εκλάβει κανείς την καταγγελία του πως κάποιοι νόθευσαν τις εκλογές στις ΗΠΑ εις βάρος του Τραμπ, ενώ κυβερνάει ο Τραμπ.

Γεια σου Κυριάκο Βελόπουλε Συνεπή με τα ωραία σου!!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ